Het internet is een enorme bron van informatie. Helaas kom je ook steeds meer onzin tegen op het internet. Je dient daardoor continue de informatie te filteren, om zodoende te kunnen beoordelen wat nu waar is en wat onzin of in sommige gevallen zelfs een scam is. Zelf krijg ik dagelijkse talloze mails die mij vertellen dat ik binnen een paar dagen miljonair kan worden. Maar wat zijn nu 10 manieren om geld te verdienen? En manieren die in praktijk al talloze mensen veel geld hebben opgeleverd?

De top 10 manieren om geld te verdienen

De verschillende methoden om geld te verdienen

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen. Je dient echter wel goed te onderscheid te maken tussen hetgeen op realiteit berust en hetgeen je gewoon moet negeren. Op deze pagina hebben wij verschillende methoden op een rij gezet van de manieren waarop je echt geld kunt verdienen en daarnaast ook een aantal aandachtspunt. Veel mensen zijn op zoek naar een antwoord op de vraag hoe verdien je snel geld. Waar wij ons echter op focussen hoe verdien je geld op structurele basis. Dat is veel belangrijker dan snel wat geld verdienen.

Hieronder tref je 10 verschillende mogelijkheden aan waarmee jij geld kunt verdienen. Bekijk ze goed en beoordeel welke manier het beste bij jou past. Staat er voor jou niets tussen? Dan raden wij aan om de website Snelgeldverdienenmet.nl te bezoeken. Hier kun je nog veel meer mogelijkheden om snel geld te verdienen vinden.

Verkopen via Bol.com

⇒ De training voor een winstgevende webshop
⇒ Training van een praktijkexpert
⇒ Een bewezen formule die echt werkt
⇒ Wekelijks coaching programma
⇒ Meer dan 20 uur videotraining
⇒ Met 1 uur per dag online geld verdienen
⇒ Geen technische kennis vereist

 

Affiliate marketing revolutie

⇒ Training van de affiliate marketing guru
⇒ Bewezen methode 
⇒ Geen technische kennis vereist
⇒ Inspirerende video training
⇒ Ontelbare praktische tips
⇒ Volledige vrijheid met een passief inkomen
⇒ Direct in de praktijk te brengen

 

Geld verdienen via social media

⇒ Winstgevende social media strategie
⇒ Honderden mensen profiteren hier al van
⇒ Geen technische kennis vereist
⇒ 44 lessen in eigen tempo te volgen
⇒ Direct in de praktijk te brengen
⇒ Een volledig inkomen via social media
⇒ Kosteloze training ter kennismaking

Geld verdienen met cryptocurrency

⇒ Tips van echte crypto experts
⇒ Leer te investeren in cryptocurrency
⇒ Wordt lid van de crypto community
⇒ Investeren op basis van de juiste kennis
⇒ Wat zijn de meest veelbelovende cryptomunten?
⇒ Buitenkansen op een presenteerblaadje
⇒ De ultieme cryptocurrency portfolio

Gratis ebook om geld te verdienen

⇒ Gratis boek, e book en audioboek
⇒ De gouden regels om geld te verdienen
⇒ Het eeuwenoude geheim om rijk te worden
⇒ Vertaling door Beleggen.com
⇒ Geniaal, inspirerend en vol humor
⇒ Niet tevreden? Dan zelfs verzendkosten retour
⇒ De strategie die nog steeds werkt

 

Oppassen

⇒ Eenvoudig en gratis registreren
⇒ Vandaag nog aan de slag als oppas
⇒ Geld verdienen tijdens het studeren
⇒ Dagelijks nieuwe oppasadressen
⇒ Betrouwbare oppas door referenties
⇒ Verdien het minimumloon
⇒ Direct contant geld ontvangen

Affiliate marketing tips

⇒ Wordt actief in een markt van >12 miljard USD
⇒ Een inkomen verdienen met jouw laptop!
⇒ Leren van de echte praktijk experts
⇒ Een e-book met een duidelijk stappenplan
⇒ Hoe krijg je meer website bezoekers?
⇒ Hoe verdien je geld met social media?
⇒ Eenvoudig en toepasbaar voor iedereen

 

Online geld verdienen

⇒ Leven als een digital nomad
⇒ Een inkomen zonder 9 tot 5 baan
⇒ Geen gouden bergen maar realistisch
⇒ Een praktisch toepasbaar e-book
⇒ Door iedereen in de praktijk te brengen
⇒ Een e-book met meer dan 35,000 woorden
⇒ Wie wil er nu niet online geld verdienen?

Trading Navigator

⇒ 100% niet goed geld terug garantie
⇒ Succesvol beleggen wordt eenvoudig
⇒ Meer dan 32 jaar beleggingservaring
⇒ Gratis bonussen ter waarde van 7,600€
⇒ Ondersteunt door Binck en Lynx
⇒ Gebruikt door meer dan 11,000 beleggers
⇒ Overzichtelijke software om slim te beleggen

 

In 10 stappen succesvol beleggen

⇒ Wordt een succesvolle belegger
⇒ Winst maken op de beurs
⇒ Praktisch tips voor winstgevende video`s
⇒ Inspirerende video training van Harm van Wijk
⇒ Bekend van BNR nieuwsradio
⇒ Meer rendement met lager risico
⇒ Een gratis handleiding downloaden

 

Gewoon iets doen gaat niet werken

In de bovenstaande lijst zie je een aantal trainingen en cursussen voorbijkomen. Dit omdat wij van mening zijn dat zomaar iets doen geen resultaat gaat opleveren. Je kan dan wel via Youtube en Google veel informatie vinden, maar dat je gaat je ontzettend veel tijd kosten. 

Daarnaast is het maar de vraag of de informatie die je vindt ook juist is. Er zijn ontzettend veel mensen actief die zich een expert op een bepaald vakgebied noemen. Of dit ook echt zo is blijft altijd nog maar de vraag. Daarnaast kan je met de verkeerde training of adviezen veel kwaad doen. Je kan zelfs bezoekers die je nu al hebt via een website volledig kwijt raken. Of indien je jezelf wil richten op beleggen, dan kan je met een verkeerde of slechte training ontzettend veel geld verliezen. Weet dus met wie je in zee gaat.

De bovengenoemde trainingen zijn allen zonder uitzondering autoriteiten op het genoemde vakgebied. Er zijn inmiddels vele mensen die deze verschillende cursussen hebben gevolgd en er zijn dan ook veel succesverhalen terug te lezen. Voor online geld verdienen dien je te beschikken over bepaalde basiskennis. Het is niet ingewikkeld maar je dient het wel te weten en te begrijpen.

Door het volgen van de juiste training kan je direct van start gaan. Op die manier kan je direct gaan beginnen met geld verdienen.

Pas op voor luchtfietserij

Wanneer je iets voorbij ziet komen waarbij er jou de belofte wordt gedaan dat je direct heel veel geld gaat verdienen, dan dien je direct dit bericht te sluiten en zeker niet verder te lezen. Dit bestaat gewoonweg niet. Om geld te verdienen dien je gewoon tijd te investeren. Zonder investering van jouw tijd gaat het echt niet werken.

Het geld komt niet vanzelf

Het volgen van een cursus of training is het begin. Het verschaft je de basis om te beginnen met geld verdienen. Het ligt echter aan jezelf wat je er daadwerkelijk mee gaat doen. 

Alleen het volgen van een cursus of training levert je natuurlijk nog geen geld op. Maar het is wel een meer dan uitstekende basis om van start te gaan.

Bepaal jouw eigen tempo

Daarnaast bepaal jezelf het tempo waarmee je aan de slag gaat. Wil j echt snel en succesvol online jouw geld gaan verdienen, dan houdt niets je tegen om de trainingen allemaal achter elkaar te bekijken en direct om te zetten in de praktijk. 

Maar ook als je slechts een paar uur per week tijd hebt dan zijn het nog steeds prima trainingen om te volgen. Het zal dan echter wel iets langer duren voordat je daadwerkelijk resultaten gaat behalen.

De Bol Masterclass

Via de Bol masterclass leer je hoe je een succesvolle webwinkel kan opzetten. Dit houdt overigens niet in dat je ook zelf een webshop hoeft op te zetten. Het doel is namelijk dat je gaat verkopen via de website van Bol.

Doordat Bol al miljoenen bezoekers per maand trekt kan je op die manier bijna direct jouw producten gaan verkopen. Normaal gesproken is het voor een webshop een grote uitdaging om voldoende bezoekers te trekken om op die manier een mooie omzet te realiseren. 

Dat probleem heb je echter via Bol.com niet. De bezoekers zijn er al. Je hoeft er alleen nog voor te zorgen dat deze bezoekers ook jouw producten gaan kopen. En dat is precies wat je via deze training gaat leren.

Kopen en verkopen is hetgeen je doet via Bol. Maar weet jij welke producten je dient te kopen en tegen welke prijs je deze dan het beste weer kan verkopen? Dat is ook iets wat je zeker gaat leren via de Bol Masterclass.

Affiliate marketing

Dien je via een webshop of het verkopen via Bol.com producten te versturen, dat is bij affiliate marketing niet het geval. 

Je kan bijna elk denkbaar product of dienst wel promoten waarmee je een commissie kan verdienen. De hoogte van de commissies is strekt afhankelijk van het product dat je promoot. Dan kan een paar procent zijn maar ook zeer zeker meer dan 50% van de verkoopprijs.

Een ding staat vast bij affiliate marketing. Je loopt geen enkel risico. Je verstuurd zelf geen producten en ook met het betaalproces heb je niks van doen. Het enige wat je hoeft te doen is een product promoten en de commissies incasseren.

Daarnaast is er geen enkele technische kennis vereist. Je kan er een paar uur per week in investeren of je kan je er zelfs geheel fulltime op gaan richten.

De mogelijkheden en opties zijn gewoonweg onbeperkt. En je zal zeker niet de eerste zijn die op deze manier een fulltime inkomen verdient, waar de meeste mensen met een vaste baan alleen maar van kunnen dromen.

Cryptocurrency

Misschien een beetje een vreemde eend in de bijt, maar zeer zeker nog steeds een prima manier om geld mee te verdienen. 

Er zijn echter inmiddels zoveel verschillende cryptocurrency dat het lastig is om te bepalen wat nu de juiste cryptomunt is om in te investeren. Zonder goede basiskennis en daarnaast adviezen van ervaren crypto beleggers wordt dit bijna onmogelijk.

Daarnaast loop je altijd een risico bij het investeren in cryptocurrency. Het is en blijft een risicovolle vorm van beleggen. Daarom is het in mijn opinie dan ook geen goed idee om hier in te stappen zonder dat je eerst een goede training volgt, zodat je weet waar je op dient te letten en wat de winstgevende strategieën zijn.

Vind je het leuk om bezig te zijn met cryptocurrency, dan is een goede online training een aanrader. De genoemde training cryptocurrency voor starters is onze opinie erg goed om mee te beginnen.

Social media

Ondanks dat het steeds lastiger wordt om via social media veel geld te verdienen, is het nog steeds zeer zeker mogelijk. Omdat het niet zo eenvoudig meer is als dat het jaren geleden was dien je echter wel de juiste strategieën toe te passen. En hiervoor bestaat ook een praktische training hoe je dit dient aan te pakken. Het grote voordeel is dat je dit gewoon geheel vanuit huis kan doen.

Wil je geen ondernemer worden?

De meeste van de hierboven genoemde manieren om geld te verdienen vereisen een zekere mate van ondernemerschap. Je gaat een eigen business opbouwen waarmee je geld gaat verdienen. 

Persoonlijk heb ik hier een sterke voorkeur voor omdat je echt iets gaat opbouwen. En hierbij heb je het helemaal zelf in de hand hoe groot dit gaat worden. Wordt het een business waarmee je gewoon wat extra gaat verdienen, of pak je het groot aan en ga je een heel imperium opbouwen. Dit bepaal volledig jezelf. Dit is misschien wel de weg naar een florerende eigen onderneming.

Daarnaast zijn er natuurlijk voldoende opties om gewoon een extra zakcentje bij te verdienen. Naast dat je natuurlijk kan gaan werken kan je dat ook doen door bijvoorbeeld te gaan oppassen, want er is en blijft een grote vraag naar oppassers. 

Maar ook met bijvoorbeeld het invullen van online enquêtes kan je simpel wat extra geld verdienen. Het grote voordeel hiervan is dat je dit overal en altijd kan doen. Het is dus de ideale methode om een uurtje dat je even niks te doen hebt, of dat je ergens op dient te wachten, deze in te zetten om op die manier wat extra geld te verdienen.

De beste methode om geld te verdienen

Wat is nu een goede manier om geld te verdienen? In onze opinie zijn alle methoden genoemd op deze pagina en onze website meer dan prima methodes om geld mee te verdienen. Het hangt echter grotendeels van jezelf af wat voor jou de beste methode is.

Ben je geïnteresseerd in beleggen of cryptocurrency, dan kunnen we jou uiteraard de cryptocurrency training van harte aanbevelen, om op die manier geld te gaan verdienen.

Droom je ervan om een eigen bedrijf te hebben, dan is de Bol Masterclass of de affiliate marketing revolutie echt iets voor jou. Wil je eerst gewoon eens meer weten over affiliate marketing dan kan je natuurlijk ook eerst gewoon eens het E book hierover aanschaffen, zodat je precies weet waar het om draait bij deze methode van geld verdienen.

Trainingen met een toegevoegde waarde

Veel van de genoemde trainingen zijn in mijn opinie ook van toegevoegde waarde op andere gebieden. 

Heb je bijvoorbeeld een website of webshop dan leer je zowel met de Bol masterclass als wel met de affiliate marketing revolutie zoveel over websites en internet marketing dat je dat altijd verder gaat helpen. 

Zelfs al wil je jezelf niet gaan toeleggen op het verkopen via Bol of het opzetten van een affiliate website. DIt is gewoon ontzettend waardevolle informatie die voor iedereen die actief is op het internet zeer veel waarde oplevert.

Zo leer je het belang van e mail en hoe je hiermee om dient te gaan om op die manier het maximale eruit te halen. Maar ook hoe je eenvoudig foto`s kan bewerken en waar je hierbij zoal op dient te letten komt uitgebreid aan bod.

Eenvoudig beginnen met geld verdienen

Is dit allemaal nog iets waar je niet zeker van bent dat je hier daadwerkelijk mee aan de slag wilt gaan, dan kan je ook op andere manier gaan beginnen met het verdienen van wat extra geld. 

Verkoop je oude spullen eens via Marktplaats. Of kleding via een website als Vinted. Dit vind ik persoonlijk ontzettend leuk om te doen en je verdient er ook nog eens geld mee ook. En als bonus ruim je jouw huis er ook nog eens mee op. 

Ik kan een ieder dat dan ook sterk aanraden om dit gewoon te gaan doen. Zelfs naast één van de andere genoemde manieren om geld te verdienen op deze pagina, is dat nog steeds een aanrader. 

Het één sluit het ander niet uit

Dat is bovendien ook nog een waardevolle tip. Het een sluit het ander zeer zeker niet uit. Want ga je bijvoorbeeld aan de slag als oppasser, dan heb je hoogstwaarschijnlijk ook tijd wanneer de kinderen op wie je past slapen. 

En in dat geval kan je deze tijd investeren in het volgen van bijvoorbeeld de affiliate marketing revolutie of de Bol masterclass. 

Maar je kan je natuurlijk ook gaan verdiepen in de wereld van de cryptocurrency. Op die manier sla je twee vliegen in één klap. Je verdient geld via het oppassen wat je vervolgens weer investeert in een training waar je zeker op termijn nog veel meer geld mee kan gaan verdienen. Wat wil je nog meer?

Wees een doorzetter om succesvol te worden

Manieren om geld te verdienen zijn talrijk. Maar je moet er wel wat voor doen. En daar gaat het bij heel veel mensen mis. 

Ze beginnen vaak wel ergens aan maar geven snel weer op. Veel te snel. Want je moet gewoonweg nooit vergeten dat geld niet vanzelf komt. En het komt ook niet direct jouw kant op. 

Er gaat gewoonweg tijd overheen voordat je leuk gaat verdienen. En bij bijvoorbeeld affiliate marketing moet je hier toch al snel 6 maanden voor uittrekken. 

Dat is echter voor veel mensen te lang. Nadat ze na een maand, of 6 weken, nog niks hebben verdient, geven ze het op. Vaak wordt er dan ook nog gezegd dat deze methode niet werkt.

Affiliate marketing is een miljarden industrie

Dat affiliate marketing niet werkt is absoluut niet waar. De cijfers onderbouwen dit. De wereldwijde omzet in affiliate marketing bedraagt inmiddels al 12 miljard dollar per jaar. Bijna 10% van de mensen die zich bezighoudt met affiliate  marketing verdient meer dan $50,000 per jaar (Bron: Hostingtribunal)

Dit is het bedrag dat door iedereen die zich heeft toegelegd op affiliate marketing wereldwijd als totaal wordt verdiend. En dit bedrag zal alleen nog maar gaan stijgen. Dus je kan niet zeggen dat je hier geen geld mee kan verdienen.

Online omzetten zullen blijven groeien

Ook de omzetten via Bol.com zijn enorm. Elke dag worden er duizenden producten via Bol.com gekocht en verstuurt. Dus ook hier is het zeer zeker mogelijk om geld mee te verdienen. 

Daarnaast zal ook Amazon actief gaan worden in Nederland. Dit vergroot alleen nog maar de kansen om geld te verdienen. Want hetgeen je leert via de Bol masterclass kan je ook prima toepassen door te gaan verkopen op Amazon. En dat kan je dus in Nederland volgend jaar al gaan doen.

Daarnaast ben je niet aan grenzen verbonden. Je kan ook jouw producten in Amerika gaan verkopen. Gegeven dat de Amerikanen ongelooflijk grote online shoppers zijn, zijn de mogelijkheden eigenlijk onbeperkt. Hierbij kan je bijvoorbeeld eenvoudig gebruik maken van dropshipping.

Gratis gouden geldtips ontvangen

Een laatste aanrader van onze kant is het boek “de kunst van het verkrijgen van geld”. Je kan dit boek, samen met een audioboek en e-book geheel gratis ontvangen. Je dient alleen de verzendkosten te betalen. En zelfs die kan je nog terugkrijgen indien je niet geheel tevreden bent.

Dit boek is een all time bestseller en nu ook vertaald in het Nederlands. De auteur van dit boek heeft op een inspirerende en humoristische wijze een boek geschreven hoe je daadwerkelijk geld kan verdienen.

Behalve dat dit boek boordevol waardevolle tips staat is het ook gewoon leuk om te lezen.

Bepaalde onderwerpen hebben wij niet behandeld op deze pagina. Dit omdat er gewoon teveel mogelijk is om op te noemen. Zo is bijvoorbeeld bijles geven ook een mogelijkheid waar wij hier niet nader op zijn ingegaan.