Heb je wel eens overwogen om te gaan verkopen via Bol? Of is dit iets wat compleet nieuw voor jou is, maar is het wel iets wat jou wel wat lijkt. In beide gevallen is de Bol masterclass hetgeen je nodig hebt om direct aan de slag te gaan als verkoper op Bol.

Waarom verkopen via Bol?

Bol is het grootste online platform van Nederland met meer dan een miljoen potentiële klanten. Ga jezelf een webshop beginnen dan is het bijna een utopie om zoveel potentiële klanten naar jouw webshop te krijgen. Of je kunt wel stellen dat dit praktisch onmogelijk is.

Waar Bol in het verleden alleen zijn eigen producten verkocht, kan tegenwoordig iedereen zijn producten op Bol aanbieden en deze zodoende te verkopen.

Dit geeft ongekende mogelijkheden. Met het juiste product en de juiste prijs kan je direct verkopen realiseren. En dan kan het best hard gaan.

Hoe kan je gaan verkopen via Bol?

Zomaar een product aanbieden is niet de juiste methode. Het vergt de nodige inzichten en een goede strategie om zodoende een succesvolle verkoper te worden.

Er is behoorlijk wat concurrentie, dus je zal wel iets moeten gaan verkopen waar de mensen naar op zoek zijn en waar je de concurrentie kan verslaan.

Dit is op zich prima te doen, maar je moet wel een plan van aanpak hebben. Een plan dat werkt. En hiervoor is de Bol masterclass ontwikkeld. Na het volgen van de masterclass weet je tot in de details hoe je dit moet aanpakken. En hierdoor wordt jouw succeskans vele malen groter.

Je kunt zelfs wel zeggen dat na het volgen van de Bol masterclass het volledig van jezelf afhangt of je succesvol wordt of niet. Wil je gewoon wat extra geld verdienen of een volledig inkomen verdienen? Het kan via Bol.

Bol masterclass overal verkopen

Wat is de Bol  masterclass?

Dit is een online training die bestaat uit 8 modules en in totaal 30 lessen. De lessen zijn van te voren opgenomen dus je kan de training geheel in jouw eigen tempo doorlopen. Je hoeft na het volgen van een les dus niet een week te wachten op de volgende les.

Ben je iemand die zo snel mogelijk alle lessen wilt doorlopen en direct aan de slag wil gaan, of ben je iemand die niet al te veel tijd beschikbaar heeft en de lessen rustig wilt doorlopen, beide is dus mogelijk.

Naast de online trainingen ontvang je nog een aantal extra`s om je nog sneller en nog beter op weg te helpen. Dit zijn

  • Praktische checklists en scripts om bijvoorbeeld de beste leveranciers te vinden en het berekenen van de optimale prijzen.
  • Wekelijks een online groep coaching sessie
  • Toegang tot een community waar je anderen om advies kunt vragen
  • Daarnaast en dat is mijn ogen echt uniek, worden er maandelijks meetrups georganiseerd. Hiermee kom je in contact met gelijkgestemde en kan je van elkaar leren. Misschien denk je dat dit concurrenten zijn, waarmee je niet teveel informatie moet delen. Vergeet echter niet dat het aantal producten op Bol zo immens groot is, dat er voor iedereen wel wat te verkopen valt.

Boll masterclass ervaringen

Nu heb je waarschijnlijk wel vaker dit soort trainingen voorbij zien komen. Er wordt heel veel beloofd, maar het is maar afwachten wat er in de praktijk van terecht komt. Daarom is het belangrijk om de ervaringen van anderen te bekijken. En dan diegene die de training doorlopen hebben en er in de praktijk mee aan de slag zijn gegaan.

Een paar ervaringen die wij zijn tegengekomen zijn als volgt:

Dwayne geeft aan dat, nadat hij 4 maanden geleden is gestart, hij  inmiddels 17000€ per maand omzet, waarvan ongeveer 10,000€ winst is.

Wat wel aangeeft dat dit voor iedereen mogelijk is, blijkt uit de ervaring van Emille Hoogendoorn. Hij is inmiddels 62 jaar en heeft vele jaren als zzp schilder gewerkt. Ook hij heeft de Bol masterclass gevolgd en is nu volop bezig dit in de praktijk te brengen.

Wat je van bijna iedereen hoort,, die de training heeft gevolgd, is dat het om een uitzonderlijk duidelijke training gaat. Relatief korte en duidelijke lessen die je direct in de  praktijk kunt omzetten. Je hoeft dus niet urenlang trainingen te volgen alvorens je aan de slag kunt.

Motivatie om te beginnen met de Bol masterclass

Als je de recensies en ervaringen bekijkt dan je zie je heel vaak de motivatie terugkomen om niet langer vast te zitten aan een 9 - 5 baan. Mensen willen vrijheid en daarbij ook een goed inkomen verdienen. En hiervoor is de Bol masterclass de uitgelezen mogelijkheid.

De motivatie om te verkopen op Bol

Dit is mijn inziens erg belangrijk. Wat is jouw motivatie om aan de slag te gaan om te gaan verkopen op Bol? Wil je het gewoon voor de lol proberen maar wil je er niet al te veel tijd en energie instoppen, dan is de Bol masterclass niet voor jou.

Wil je echter succesvol worden en veel gaan verkopen, dan is de Bol masterclass echt iets voor jou.

Bol masterclass Jia Ruan

Wie heeft de Bol masterclass opgezet?

De Bol masterclass is eigendom van Unstoppable lifestyle B.V. Dit bedrijf is eigendom van Jia Ruan. Dan is het natuurlijk  direct de vraag; Is Jia Ruan betrouwbaar?

Gelukkig is er tegenwoordig Google en kun je hier onderzoek naar doen. Dat hebben wij dan ook gedaan. Op zoek naar Jia Ruan recensies komen we geen negatieve ervaringen tegen.

Iedereen omschrijft hem als een betrouwbaar en inspirerend persoon. Ook als we kijken naar recente ervaringen, zoals met de zoektermen Jia Ruan recensie 2019 of Jia Ruan bol masterclass 2019  kunnen we niks negatiefs vinden.

Is de Bol masterclass een scam? In onze ogen zeker niet. De training heeft inmiddels al meer dan 3,000,000 aan verkopen opgeleverd. En dat bereik je simpelweg niet, indien de training niet goed is of niet oplevert wat het belooft.

Mijn mening over de bol masterclass

Met alle online trainingen is het uitgangspunt hetzelfde. Het gaat erom: Wat ga jij ermee doen.

Met de Bol masterclass krijg je alle tools in handen om een succesvolle verkoperop Bol.com te worden. Het gaat echter niet vanzelf. Het is niet zo dat wanneer je de training afgerond hebt, dat je dan direct een succesvolle verkoper bent.

Echter, dit heb je zelf in de hand. Ga je er echt actief mee aan de slag en breng je hetgeen je geleerd hebt in de praktijk, dan is de kans op succes groot. De kanttekening hierbij is dat je wel over discipline en doorzettingsvermogen moet beschikken.

En hier haken veel mensen af. Direct succesvol worden en veel geld verdienen is praktisch onmogelijk. Je moet er echt tijd en energie insteken. En je moet niet direct alle motivatie verliezen wanneer het in het begin niet helemaal loopt zoals je had verwacht.

Ben jij echter een persoon die dan gewoon doorzet, dan ben ik van mening dat de Bol masterclass een goede investering is die je gemakkelijk kunt terugverdienen. En daarna natuurlijk geld gaan verdienen met het verkopen via Bol.

Ik kan het echter niet vaak genoeg herhalen. Je hebt het zelf in de hand en je moet het zelf doen. Niks gaat vanzelf. Daarentegen krijg je wel alles helder en duidelijk uitgelegd en met het stappenplan wat je in de training zal terugvinden wordt het je wel erg gemakkelijk gemaakt om een succesvolle verkoper op Bol te worden.

De omvang van Bol.com

Bol is de Amazon van Nederland. Met meer dan 4,000,000 unieke websitebezoekers per maand is het een van de meest bezochte websites in de Benelux. En dat geeft direct het potentieel weer wanneer je gaat verkopen via Bol.

Met de juiste producten, de juiste prijs en de juiste strategie is het potentieel bijna onbeperkt te noemen.

Een eigen webshop

Ga je via Bol verkopen dan heb je in principe geen eigen webshop nodig. Het kan natuurlijk wel en dat je naast jouw eigen webshop ook via Bol gaat verkopen.

De 4,000,000 bezoekers van Bol is echter een aantal wat je met je eigen webshop niet snel zal bereiken. Of je kunt wel zeggen dat is praktisch onmogelijk.

Bol groeit maar door

De groei van Bol.com is door de jaren heen gigantisch te noemen. En het ziet er niet naar uit dat dit op korte termijn gaat afnemen. Integendeel de groei zal alleen nog maar doorzetten, aangezien het aantal online verkopen nog steeds sterk groeit.

Het assortiment van Bol.com wordt ook alleen maar groter. Waar er in eerste instantie voornamelijk cd`s en dvd`s werden verkocht, kan je tegenwoordig bijna alles kopen.

Wordt jij de volgende top verkoper via Bol?

Met de Bol masterclass kan je bijna direct aan de slag als verkoper via Bol. Je kunt tijdens het volgen van de trainingen al beginnen met verkopen. Je hoeft niet eerst alle trainingen af te ronden alvorens je aan de slag kunt gaan.

Op deze manier kan je steeds hetgeen je geleerd hebt direct in de praktijk brengen.

Direct beginnen

Des te langer je wacht, des te langer het duurt totdat je een succesvolle verkoper wordt Begin je vandaag nog, dan zal je sneller succes hebben. Dus waarom uitstellen als je gewoon direct kan beginnen?

Bol masterclass beginnen