Actie ondernemen

Veel mensen klagen en vaak ook wel terecht. Toch denk ik dat actie ondernemen hetgeen is wat je nu nodig hebt. We weten inmiddels wel dat je van de overheid niet veel hoeft te verwachten. Dus daarom dien je het heft in eigen handen te nemen. 

Niet uitstellen

Van groot belang is om direct actie te ondernemen. Wanneer je dit niet doet, dan zal je en langer op resultaat dienen te wachten en de kans is groot, dat je dit nooit zult gaan doen. Zet direct, het liefst vandaag nog, de eerste stap.

Denken in oplossingen

Van belang is ook om te denken in oplossingen. Wanneer je alleen maar problemen ziet, dan zal je geen actie ondernemen. Je zal dan gaan denken dat dit niet gaat helpen en dat er toch niks is wat je zelf kunt doen. Dit is dus fout. Er is altijd iets wat je zelf kunt gaan doen.

Creativiteit

Voor veel mensen zijn de geldzorgen het terrein waarop zij actie willen en moeten ondernemen. Het is op veel verschillende manieren mogelijk om extra geld te verdienen.

Je dient dit echter wel creatief te zijn en de mogelijkheden te zien.

Online is het bijvoorbeeld vrij eenvoudig om het een en ander bij te verdienen. Denk hierbij aan affiliate marketing. Dit is een vorm van geld verdienen die voor iedereen geschikt is. Er is eigenlijk geen reden om dit niet te doen.

Spullen doorverkopen

Creatief zijn

Wat wij zelf de laatste tijd ook doen, is het kopen van spullen in de kringloopwinkel en deze online doorverkopen. Als je jezelf richt op bepaalde goederen, waar je redelijk veel verstand van hebt, dan zijn er in de kringloopwinkel spullen te vinden, die je met behoorlijk veel winst kunt doorverkopen

Zelf hebben wij ons hierbij gericht op kleding. Als je weet welke merken goed verkopen en wat de prijzen zijn waartegen je kunt verkopen, dan vind je meer dan voldoende items. 

Klein beginnen en opschalen

Hierbij is het ook van belang, dat je niet direct op zoek gaat naar iets waar je mee binnenloopt. Begin gewoon met het verdienen van een paar honderd euro. Dit zal motiveren en zal ervoor zorgen dat je steeds meer mogelijkheden ziet. Maar dan dien je deze mogelijkheden wel te pakken. En daar ligt bij veel mensen het probleem. Zij willen of durven het niet.

Daarnaast dien je ook niet bij het uitblijven van direct succes, weer op te geven. In het voorbeeld van de kleding, zijn er soms best wel kledingstukken waarbij het 6 maanden duurt voordat deze verkocht zijn. Als je echter 4€ hebt betaald en je kunt uiteindelijk voor 35€ doorverkopen, dan is dat geen enkel probleem. 

Hierbij ga je dan jouw voorraad dusdanig uitbreiden, dat je op een gegeven moment een continue inkomstenstroom genereert. Hetgeen je in het begin verdient, gebruik je weer om nieuwe items te kopen. Op die manier start je een online business.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *