Bang om opgelicht te worden

Bang om opgelicht te worden is in principe geen verkeerd uitgangspunt. Helaas dien je vandaag de dag erg voorzichtig te zijn. Een kritische blik is dan ook erg verstandig. Je dient echter ook weer niet door te slaan, want dan loop je kansen mis.

Wildgroei aan online trainingen

Op het gebied van online trainingen is er op dit moment sprake van een ontzettend groot aanbod. Hierbij is de ene training beter dan de ander. En dan zitten er ook best wel trainingen tussen, die niet bieden wat ze beloven. Dit zou je als een vorm van oplichting kunnen zien.

Op dit gebied heb je ook zelf een verantwoordelijkheid. Voordat je een training gaat aanschaffen, kan je zelf onderzoek doen. Je kunt bijvoorbeeld op zoek gaan naar ervaringen van andere cursisten. Ook kan je bijvoorbeeld of Facebook gaan bekijken of je daar reacties kunt terugvinden.

Eigen verantwoordelijkheid

Het is echter wel belangrijk om niet te vergeten dat het succes van een training voor een groot gedeelte van jezelf afhangt. Wat ga je doen  met hetgeen je leert? Ga je er echt wel mee aan de slag? En dan bedoel ik niet een paar keer een paar uurtjes, maar echt met volle overgave en ook niet snel opgeven. 

Veel negatieve reacties komen voort uit mensen die dit niet doen. Zij denken dat na het volgen van een training, dat dan alles vanzelf gaat. Dat is uiteraard niet zo.

Het kweken van verwachtingen

Een training of cursus dient te worden verkocht. Hierdoor worden er vaak hele mooie beloftes gedaan. Op dit vlak ben ik van mening dat 9 van de 10 trainingen zaken mooier voorstellen, dan dat deze in werkelijkheid zijn. Met affiliate marketing wordt je echt niet binnen een paar maanden rijk. Zodat je kan gaan stoppen met werken. 

Daar gaat veel en dan ook veel meer tijd inzitten. En ook niet iedereen is succesvol.

Wel zijn het vaak de opgevers die niet succesvol worden. De beloften met een korreltje zout nemen is dan ook aan te raden. Dat houdt echter niet direct in, dat je bang moet zijn om opgelicht te worden. Want als je in plaats van 5.000€ per maand 2.000€ verdient, dan is de training die je gevolgd hebt nog steeds zijn geld meer dan waard. Dit is in mijn opinie niet echt een vorm van fraude.

Verwachtingen en oplichting

De waarde van bonussen

Bijna elke training wordt verkocht met tal van bijbehorende bonussen. Hier wordt dan een enorm hoge waarde aangehangen. Hierdoor lijkt het alsof je een waarde van vele duizenden euro`s voor niks krijgt. 

De waarde is echter compleet arbitrair. Ik hecht hier zelf dan ook niet zoveel waarde aan. Het is veel belangrijker om inhoudelijk te kijken wat je nu krijgt en wat het belang hiervan voor jezelf is.

Een cursus of training volgen

Bang om opgelicht te worden, kan er echter voor zorgen dat je geen enkele training of cursus gaat volgen. Hierdoor wordt dan de kans dat je succesvol wordt ook een stuk kleiner. Ik ben van mening dat je jezelf veel kunt aanleren. 

Maar je hebt vooral in het begin toch ook ondersteuning van experts nodig. Dit bespaart je veel tijd en voorkomt ook dat je veel voorkomende fouten gaat maken.

Vragen stellen

Het kan ook nooit kwaad, voordat je tot een aankoop overgaat, via e mail; een aantal vragen te stellen. De antwoorden die je ontvangt zullen je verder helpen. Het gaat dan vooral om hoe jouw vragen worden beantwoord. Wordt er serieus op ingegaan, of krijg je gewoon een standaard antwoord terug. Des te beter jouw vragen worden beantwoord, des te meer vertrouwen je kunt hebben in een bepaalde training.

Bang om opgelicht te worden vragen

Trainingen op onze website

Op onze website kom je verschillende trainingen en cursussen tegen. Hierbij gaat het allemaal om trainingen van vertrouwde partijen. Zoals al aangegeven, de verwachtingen die worden geschept zijn wellicht niet allemaal realistisch. Deze resultaten behaal je alleen met de extreme successen. 

Maar wel zal je altijd het nodige leren, wat je in de praktijk kunt omzetten en ook je voordeel mee kunt doen. Dit ligt echter wel voor het grootste gedeelte aan jezelf. Bang om opgelicht te worden met deze trainingen hoef je dan ook niet te zijn. 

Wist je dat je zonder zelf op de camera te verschijnen ook gewoon geld kunt verdienen met Youtube? Wil je weten hoe je dit doet? Bekijk dan de trainingen van de Cash Cow Academy.

Ik wil meer informatie!

Wil je geld gaan verdienen met cryptocurrencies? Dan is de crypto en trading academy van Madelon Vos onmisbaar. Voor zowel beginners als gevorderden.

Ik wil meer informatie!

Op zoek naar een verdienmodel dat bij jou past? Dan is Money Mastermind een echte aanrader. 20 verschillende trainingen van vakexperts op één plek.

Ik wil meer informatie!

Ben je van plan om jezelf te gaan richten op de eCommerce? Bekijk dan eens de eCommerce marketplace mastery training voor een vliegende start.

Ik wil meer informatie!

Tijd is schaars en daarom dien je jouw tijd goed te besteden. Met de anti productiviteit training zorg je ervoor dat je jouw tijd optimaal benut.

Ik wil meer informatie!

Investeren om verder te komen

Je dient nu eenmaal te investeren in jezelf om verder te komen. Hierbij is een goede training onmisbaar. Of je nu online wilt gaan verkopen via Bol.com, een webshop wilt beginnen of je wilt aan de slag met affiliate marketing

Indien je dit niet doet, dan zal de kans op succes vele malen kleiner zijn. Naast de kennis die je opdoet, is het ook een vorm van motivatie om door te gaan. Wanneer je een betaalde training volgt, dan is het bewezen dat de kans dat je hier wat mee gaat doen, vele malen groter dan bij een gratis training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *