Corné Marchand crypto

Corné Marchand is sinds 2017 actief in de cryptowereld. Inmiddels verdient hij zijn geld met het handelen in crypto. Daarnaast heeft hij ook een eigen training gelanceerd, te weten Cryptonite. In deze training leert hij jou alles wat je dient te weten over crypto`s. 

Wie is Corné Marchand

Corné Marchand is begonnen met affiliate marketing. Na verloop van tijd is hij zichzelf steeds meer gaan toeleggen op crypto. Inmiddels is hij volledig toegewijd aan de handel in crypto.

Je kunt wel zeggen dat hij een selfmade crypto expert is. Hij heeft verder geen achtergrond in de financiële wereld. Doordat hijzelf succesvol is, heeft hij zijn kennis in een training gegoten. Inmiddels woont hij in Spanje en is het handelen in crypto zijn werk. Je kunt dus wel stellen dat hij een goed leven leidt.

Doordat zijn trainingen succesvol zijn, is hij ook toegetreden tot de Money Mastermind. Op dit platform kan je veel verschillende trainingen van experts, op verschillende terreinen terugvinden. 

Wat al deze trainingen gemeen hebben, is dat zij als thema geld verdienen op het internet hebben. Of het nu gaat om affiliate marketing, geld verdienen via YouTube of TikTok, of het opzetten van een dropshipping imperium. Je kunt het allemaal vinden op Money Mastermind.

Andere crypto experts

Er zijn inmiddels meerdere bekend namen actief in de crypto wereld, die ook een eigen training hebben gelanceerd. Een bekend voorbeeld is Madelon Vis, die bekend is van de crypto en trading academy.

Complexe wereld

De crypto wereld is redelijk complex. Het handelen gebeurd vooral op basis van signalen. Van een echte onderliggende waarde is eigenlijk geen sprake. De prijs komt tot stand op basis van vraag en aanbod. Doordat er geen sprake is van onderliggende waarde, is het lastig om koersen te voorspellen.

Ga je beleggen in aandelen en de vooruitzichten van een bedrijf zijn gunstig? Dan investeer je als het ware in de toekomst van het bedrijf. Hierbij wordt de koers bepaalt op basis van de toekomstige kasstromen. Overigens is het wel zo, dat vraag en aanbod hier ook een grote spelen.

Veel meer in ieder geval dan dat dit in het verleden het geval was. Vooral koersen van nieuwere techbedrijven zijn vaak lastig te begrijpen.

Complexe blockchain

Het belang van het herkennen van signalen

Het is dus van groot belang dat je de signalen herkent, op basis waarvan je zou moeten gaan handelen. Dit kan zowel kopen als ook verkopen zijn. Omdat dit dermate complex is, is een training of cursus eigenlijk onmisbaar. Je dient echt de basis te begrijpen.

De verschillende trainingen van Corné Marchand

Corné Marchand biedt verschillende trainingen en cursussen aan. Zo bestaat er een training die de naam “eerste crypto kopen” heeft. Deze training is bedoeld voor de absolute beginner. Het goede nieuws is dat deze training slechts 7€ kost. Deze investering zou ik altijd doen, voordat je daadwerkelijk voor de eerste keer crypto gaat kopen.

Security en crypto

Het thema security wordt steeds belangrijker. De enorme waarde van de crypto markt zorgt er namelijk ook voor, dat er steeds meer dubieuze figuren actief zijn om crypto te stelen. Dit gebeurt op een steeds professionele manier. Je dient dus goed op je hoede te zijn en jouw cryptomunten goed beveiligen. 

Helaas zijn er nog steeds veel investeerders, die dit thema niet serieus genoeg nemen. Er wordt vaak gedacht dat het wel losloopt en dat het jou niet zal overkomen.

Dat is dus een grote misvatting. Zelfs al is wellicht de kans niet al te groot, maar als jouw crypto wordt gestolen, dan ben je dus gewoon alles kwijt. 

Om dit te ondervangen is er een speciale training opgezet, die specifiek ingaat op security aspecten. Door het volgen van deze training, weet je exact hoe je jouw crypto kunt beveiligen. Of we kunnen beter zeggen, moet beveiligen. Dit is echt noodzaak. Wacht je er te lang mee, of neem je dit niet serieus, dan kunnen de gevolgen enorm zijn.

Corné Marchand security

Cryptonite

Voor de echte beleggers en investeerders die actief aan de slag willen, is er de kryptonite training. Deze training bevat meer dan 100 video`s en in totaal meer dan 10 uur aan materiaal. Dit geeft wel aan hoe complex de materie is. Via deze training leer je hoe je een winstgevende strategie kunt opzetten. 

Economische ontwikkelingen

Het handelen in crypto is risicovol te noemen. Zo is de afgelopen tijd de koers van de Bitcoin meer dan gehalveerd. Dit terwijl de verwachtingen hooggespannen waren. Persoonlijk zie ik de huidige economische situatie als een goede test voor de crypto markt.

Doordat de rente laag was, de economie op volle toeren draaide, waren veel mensen op zoek naar investeringsmogelijkheden. Door de vele succesverhalen zijn cryptocurrencies op dit gebied tot ongekende hoogte gestegen. 

Nu het economisch iets minder gaat en de rente begint te stijgen, is het vraag hoe cryptocurrencies hierop gaan reageren. Normaal gesproken kiezen investeerders in economisch onzekere tijden, voor zekere beleggingen zoals goud. Ik ben dan ook benieuwd hoe de koersen van cryptocurrencies hierop gaan reageren.

Strategie bepalen

Het handelen in crypto is voornamelijk gebaseerd op het handelen op basis van signalen. Dit is vergelijkbaar met de technische analyse, die vaak wordt gebruikt bij het handelen in aandelen. Het herkennen van signalen is eigenlijk een soort van ervaringsvak. Op basis van gebeurtenissen in het verleden, probeer je de koersen te voorspellen. 

Doordat Corne Marchand een praktijkexpert is op dit gebied, kan hij zeer zeker herkennen wat de juiste koop en verkoopmomenten zijn. Wel is het zo dat het verleden geen garanties bieden voor de toekomst. Er bestaat dus absoluut geen garantie op succes. Daarnaast zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Van belang is echter, dat je een strategie hebt en hier ook aan vasthoudt. Vooral wanneer het even tegenzit, dan hebben mensen snel de neiging om van de gekozen strategie af te stappen.

Crypto strategie

Lange termijn visie

Hierbij wordt er vergeten dat een strategie iets is voor de lange termijn. Soms zal je winst behalen, maar er zullen ook tijden zijn dat je tegen verliezen aanloopt. Echter, op lange termijn zou een goede strategie winst op dienen te leveren. Maar dit gaat niet in een rechte lijn naar boven. Dat dien je nooit te vergeten.

Investeren met beleid

Het is van belang dat je alleen in crypto gaat investeren, met bedragen die je eventueel zou kunnen missen. Dit gaat in de crypto wereld nog wel eens mis. 

Wanneer mensen beginnen met handelen en zien dat zij veel geld kunnen verdienen, dan beginnen zij met grote bedragen te speculeren. Eigenlijk te grote bedragen, die zij niet echt kunnen missen. Op het moment dat het tegenzit, dan kunnen op die manier de verliezen fors oplopen. 

Hierbij dien je niet te vergeten dat bijna 99% van de mensen geld verliest met het handelen in crypto. De grootste oorzaak hiervan is dat mensen maar iets doen. Zij hanteren geen strategie die zich in het verleden heeft bewezen. 

Op dit vlak zijn de trainingen zoals de Cryptonite absoluut een aanrader. Dit voorkomt dat je beginnersfouten gaat maken. Maar dit is niet de enige goede cursus. Persoonlijk vind ik de crypto en trading academy ook een aanrader.

NFT`s

De populariteit van NFT`s is de laatste tijd tot ongekende hoogte gestegen. Mijn inziens komt dit met name door de praktische toepassingen die NFT`s bieden. Wel ben ik van mening dat er een aantal NFT`s zijn verhandeld, voor volstrekt onrealistische bedragen. Het is dus ook hier uitkijken wat je doet. Je kunt veel geld verdienen, maar ook veel geld verliezen.

Het is van groot belang dat je goed begrijpt wat een NFT is en wat je nu eigenlijk koopt. Zo zijn er NFT`s verhandeld van gitaren van beroemdheden. Maar je dient jezelf dan wel af te vragen wat je nu eigenlijk echt koopt.

Persoonlijk geloof ik meer in de toepassingen in de praktijk. Zo bieden NFT`s de mogelijkheid tot het creëren van een echtheidscertificaat. Dit kan bijvoorbeeld een belangrijke toegevoegde waarde zijn bij luxe designertassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *