Dzanella tihic

Dzanella tihic was te zien in steenrijk straatarm. Zij vertegenwoordigen samen met haar partner de mensen die steenrijk zijn. Dit terwijl ook zij geen eenvoudige start heeft gehad. Geboren in Bosnië is zij op haar 10e samen met haar ouders gevlucht naar Nederland. Dat maakt haar verhaal nog indrukwekkender.

Het belang van mindset en manifesteren

De juiste mindset bij ondernemers is ontzettend belangrijk. En niet alleen bij ondernemers. Bij alles in het leven is de juiste mindset extreem belangrijk. Hierbij komt ook het wordt manifesteren naar voren. 

De letterlijke vertaling van manifesteren is het tot uiting brengen. Manifesteren richt zich dan ook op het naar buiten brengen van jouw plannen. Je dient zichtbaar te zijn om succes te behalen.

Je kunt de training van Dzanella Tihic dan ook iets meer in de categorie softskills plaatsen. Je gaat geen technische zaken leren zoals het bouwen van een website of hoe je SEO goed inricht. Haar training gaat dieper in op de juiste mindset. Law of attraction is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Vertrouwen in jezelf

Het is van groot belang dat je vertrouwt in jezelf. Als jij al niet zeker bent van jezelf, hoe kunnen anderen dan ooit vertrouwen in jou hebben?

Maar ook als je ergens aan begint en je twijfelt zelf enorm of dit wel een goede keuze is en of je wel ooit succes zult gaat hebben. Ook dan is de kans op succes enorm klein. Veel ondernemers onderschatten het belang van de juiste mindset. Daarom is een training van Dzanella Tihic ook extreem belangrijk. Natuurlijk dien je een goed plan te hebben en goed georganiseerd te zijn. Maar een juiste mindset in minstens net zo belangrijk.

Dzanella tihic review

Dzanella tihic vermogen

Gegeven het feit dat Dzanella Tihic in steenrijk straatarm te zien was, hoeven we ons over haar geen zorgen te maken. Het gezin van Barbara en haar kinderen die een week lang in het huis van Dzanella en Tjarck mochten leven, keken hun ogen uit.

Ook het bedrag dat zij wekelijks te besteden hebben was voor de alleenstaande moeder Barbara maar moeilijk te bevatten. 

Dzanella tihic review

Zelf geeft Dzanella aan dat succes voor 80% bestaat uit de juiste mindset. Persoonlijk zou ik eerder zeggen dat dit 50% is. Want zonder een goed idee, ga je er ook niet komen. Dat wil niet zeggen dat de juiste mindset onmisbaar is.

Iemand die gevlucht is vanuit Bosnië en zo succesvol is geworden, heeft ontegenzeggelijk de juiste mindset. Persoonlijk denk ik dat een moeilijke jeugd iets is, wat je later gaat helpen. 

Je ziet namelijk wel vaker dat dergelijke mensen bereidt zijn net een stapje extra te zetten en ook doortastender zijn, om succesvol te worden. Een goed voorbeeld hiervan is ook Robert Herjavec. Zijn familie vluchtte vanuit het voormalig Joegoslavië naar Amerika. Zijn vermogen wordt op inmiddels meer dan 200 miljoen dollar geschat.

Toegevoegde waarde voor Money Mastermind

Voor mij persoonlijk zijn dit erg inspirerende persoonlijkheden. Zij zijn het bewijs van het feit, dat als je echt wilt, dat er dan heel veel mogelijk is. 

Ik vind dan ook, dat de training van Dzanella veel toegevoegde waarde biedt aan het Money Mastermind platform. Naast alle meer technische trainingen en cursussen die je op het platform kunt vinden, is het jezelf aanleren van de juiste focus en mindset namelijk ook extreem belangrijk. 

Zeker ten opzichte van andere cursussen, waarbij de focus met name op het technische vlak ligt, biedt Money Mastermind op dit vlak veel toegevoegde waarde.

Money Mastermind

Money Mastermind is een verzameling van verschillende trainingen. Denk aan het geld verdienen via Instagram, YouTube of TikTok. Maar ook dropshipping, het verkopen via Amazon of Bol.com komen allemaal aan bod. En niet te vergeten Affiliate marketing. Hoe ga jij jouw geld verdienen?

> 15 verschillende trainingen
> Voor iedereen geschikt

> Leer van praktijkexperts
> Gevarieerd aanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *