Jacko Meijaard is met name bekend van de Internet Succes Gids. Via de website van de Internet Succes Gids verkoopt hij de Affiliate Marketing Revolutie. Dit een van de best verkochte trainingen op het gebied van affiliate marketing. 

Wie is Jacko Meijaard

Na zijn successen is hij ook meerdere keren in het nieuws geweest. Zo is Jacko Meijaard in het AD verschenen met een interview. Zelf heb ik ook de training van Jacko gevolgd, waardoor ik mijn eigen Jacko Meijaard ervaringen heb.

Mijn ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie

Over het algemeen ben ik positief. Hetgeen je betaalt voor de Affiliate Marketing Revolutie is een hele goede prijs. Je krijgt heel veel informatie aangereikt, waarmee je jouw voordeel kunt doen. Jacko laat zien hoe je begint met het online geld verdienen

Wel is er sprake van veel upselling. Iets teveel in mijn opinie. Hier dien je op te letten en goed bij jezelf af te vragen, of het wel noodzakelijk is om hierop in te gaan.

Ik kan een  ieder de Affiliate Marketing Revolutie aanraden. Je leert gewoon ontzettend veel. En zeker voor hetgeen je hiervoor dient te betalen, is dit gewoonweg een ontzettend goede investering. Met het verdienen van 1 commissie heb je dit terugverdiend. En dat je in ieder geval één commissie gaat verdienen, dat staat wel bijna vast. Of je moet helemaal niks gaan doen met hetgeen je leert. 

Ideale training voor beginners

De Affiliate Marketing Revolutie is vooral aan te raden voor beginners. Je leert in principe hoe alles werkt en hoe je via affiliate marketing geld kunt gaan verdienen. Wel ben ik van mening, dat je daarnaast nog andere kennis op dient te doen, om echt veel geld te gaan verdienen. 

Het wordt over het algemeen allemaal net iets simpeler voorgesteld dan dat het is. Dat neemt niet weg, dat mijn affiliate marketing revolutie review over het algemeen toch erg positief is.

Het succes van Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is al tijden actief op het gebied van affiliate marketing. Eigenlijk is hij in de tijd begonnen, dat er nog niet al te veel concurrentie bestond. Hierdoor heeft hij erg veel successen behaald op dit gebied. 

De training van de Internet Succes Gids is lange tijd gebaseerd, op deze een beetje verouderde marktsituatie. Tegenwoordig is de concurrentie veel groter en is het echt niet meer zo, dat je met even een website opzetten, direct binnenloopt. Inmiddels heeft hij zijn cursus aangepast en wordt er ook meer aandacht besteed aan het schrijven van content, het belang van SEO en krijgt ook de inzet van social media meer aandacht. Dit was een noodzakelijke en waardevolle update.

Niet opgeven en gewoon doorgaan

Zijn boodschap, het is niet moeilijk, je moet het gewoon doen en vooral blijven doorgaan, is gewoonweg waar. Dit is de basis om geld te gaan verdienen via affiliate marketing. Er is bijna geen video te vinden waarin Jacko dit niet zegt. 

Alleen dien je dan wel de juiste verwachtingen te stellen. Dat je op deze manier snel 5.000 euro per maand gaat verdienen, is niet realistisch. Ik zou eerder uitgaan van een 1.000 euro per maand. En daar dien je al best veel voor te doen. 

Succes op de langere termijn

Het is wel zo, dat indien je 1.000 euro per maand verdient, je niks in de weg staat om verder te gaan bouwen en wel daadwerkelijk 5.000€ te gaan verdienen.

Dan zit je toch op een inkomen van 60.000 euro per jaar en geniet je veel vrijheid. Dit zal echter wel meer vergen dan een paar uurtjes per week werken. Dan dien je echt wel veel tijd te investeren. Je zal jezelf dan ook andere dingen dienen aan te leren, naast hetgeen je leert via de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Je zal dan bijvoorbeeld toch iets meer kennis op dienen te doen op het gebied van SEO en het schrijven van goed converterende teksten. 

Succes op lange termijn

Jacko Meijaard vermogen

Wat nu precies het vermogen is van Jacko Meijaard, is lastig in te schatten. Als hij daadwerkelijk 10.000€ per maand verdient met affiliate marketing en daarnaast nog inkomsten heeft uit de cursussen die hij verkoopt, dan zal hij zeker miljonair dienen te zijn. In in een van zijn podcasts heeft hij zelfs aangegeven, dan zijn doel in 2020 was, om minimaal 1 miljoen euro winst te draaien.

Persoonlijk neem ik het allemaal met een korreltje zout. Als je kijkt naar foto`s van zijn huis en auto, dan is het overduidelijk dat hij niks te klagen heeft. Maar ik zie ook niet iemand die inmiddels multimiljonair is. 

Op sommige review websites lees je weleens dat hij 100k per maand zou verdienen. Daar geloof ik persoonlijk weinig van. Wat Jacko Meijaard verdient, dat wij alleen hijzelf. En eventueel zijn boekhouder.

Online geld verdienen

Een van de slogans van Jacko Meijaard is, dat het grote voordeel van online geld verdienen het feit is, dat het internet nooit slaapt. Dit is een feit dat staat als een huis. Zelf zie ik ook geregeld commissies binnenkomen op de raarste tijdstippen. 

Dit zijn trouwens ook de leukste commissies. Dat op het moment dat je ligt te slapen, of je bent uit eten of met vakantie, dat je dan alsnog gewoon geld verdient. Affiliate marketing is gewoonweg een interessant verdienmodel.

Geld verdienen via het internet is echt geen mythe. Er zijn talloze methoden waarop je dit kunt doen. En vaak is het gewoon een kwestie van doen.

Mijn conclusie

In mijn Opinie dien je Jacko af en toe met een korreltje zout te nemen. Echter, hij leert je wel ontzettend veel. Daarnaast vind ik zijn enthousiasme erg belangrijk. Het doorzetten is iets waar veel mensen vastlopen. Dit wordt ook enigszins ingegeven door hetgeen Jacko verkondigt. 

Dat je met een paar uur per week werken, binnen een paar maanden veel geld gaat verdienen, is echt een hele grote uitzondering. Het gaat er juist omdat je iets opbouwt en gestaag blijft doorbouwen. Doordat cursisten vaak verwachten om snel en eenvoudig binnen te lopen, haken er veel mensen af. Daarnaast is het wel zo, dat wanneer een affiliate website goed loopt, dat het dan nog maar weinig moeite kost, om deze website te onderhouden.

Jacko Meijaard vermogen

Dan verdien je wel geld, waarvoor je maar heel weinig hoeft te doen. Je zou dan kunnen spreken van een passief inkomen. Om echter het punt te bereiken, waarop je een passief inkomen gaat verdienen, is allesbehhavle passief. Dat vraagt gewoon om hard werken en doorzetten.

Het scheppen van onrealistische verwachtingen

Tijdens de training legt Jacko Meijaard hier veel nadruk op. Tijdens het proces van het verkopen van zijn training, wordt dit mooier voorgesteld dan dat dit daadwerkelijk is. 

In mijn opinie is Jacko Meijaard betrouwbaar, maar stelt hij zaken wel mooier voor dan dat deze in werkelijkheid zijn. Om vele euro`s per maand te gaan verdienen, die je veel tijd te investeren. 

1000k club

Naast de Affiliate Marketing Revolutie is er ook nog de 10k club. Dit is een exclusieve club, waar affiliate marketeers samenkomen. Ook zijn er dan regelmatig online trainingen, waar je deel aan kunt nemen. Er hangt echter wel een fors prijskaartje aan een lidmaatschap.

Je dient dan ook voor jezelf de keuze te hebben gemaakt. dat je er 100% voor gaat. Anders is het weggegooid geld.

Naast de 1000k club wordt ook het WordPress Theme Marketheme erg hard gepromoot. Persoonlijk vind ik de prijs van dit WordPress thema aan de hoge kant. Zeker omdat het om een abonnement gaat, waarbij je elke maand dient te betalen.