Geld verdienen met pc of laptop

Geld verdienen met een pc of geld verdienen met een laptop is op veel verschillende manieren mogelijk. Je kan op die manier een bescheiden bedrag per maand extra verdienen, maar je kan ook gewoon een volledig inkomen verdienen. Er zijn inmiddels talloze manieren om online geld te verdienen. En daarvoor heb je natuurlijk wel een laptop of pc voor nodig.

Online enquêtes invullen

Er zijn verschillende websites waar je jezelf aan kunt melden om geld verdienen door enquetes in te vullen. De meest bekende website is opinieland. Maar dat is zeer zeker niet de enige. Door je direct bij meerdere websites aan te melden, heb je een grotere kans dat er enquêtes beschikbaar zijn die je kunt invullen. 

Als je dit regelmatig doet, dan kan je op die manier eenvoudig een paar honderd euro per maand extra verdienen. Ga je hier elke dag mee aan de slag, dan zou je ook zomaar een honderd of vijf kunnen verdienen. De verdiensten hangen grotendeels af van hoeveelt tijd jij beschikbaar hebt.

Aan de slag als freelancer

Heb je weleens op Fiverr gekeken? Op Fiverr kan je je jouw diensten aanbieden op verschillende vlakken. Zo kan je jouw social media vaardigheden inzetten om daar bedrijven mee te helpen. 

Maar ook als je goed bent in het bewerken van foto`s, dan is dit een dienst die vaak wordt gezocht op Fiverr. Door af en toe eens een klusje te doen via Fiverr, kan je op maandbasis een fors bedrag verdienen.

Online verkopen

Het onlinve verkopen via Bol.com biedt nog steeds ontzettend veel mogelijkheden. Zeker nu je bij een bestelling via Aliexpress al snel belasting dient te betalen, wenden zich meer mensen tot Bol.com. Geld verdienen met een pc of laptop is op deze manier dan ook nog zeker mogelijk.

Om dit goed aan te pakken is het wel aan te raden een cursus te volgen op dit gebied.

Geld verdienen met je latop of pc

Hierdoor leer je direct hoe je dit goed aanpakt en wat de valkuilen zijn. Op dit gebied kan ik je de Bol masterclass aanraden.

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met de marge die je maakt. Soms lijkt het op het eerste gezicht dat je iets winstgevend kan verkopen. Als je dan echter de commissie van Bol.com en de verzendkosten meerekent, dan blijft er weinig over. 

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een van onze favorieten. Je loopt simpelweg geen risico. Je hoeft namelijk zelf geen producten in te kopen en te verzenden. 

Affiliate marketing richt zich op het verdienen van commissies van bedrijven die uiteindelijk een product of dienst verkopen. Vooral bij online trainingen kan je hier ontzettend veel geld mee verdienen.

Promoot jij een product of dienst en iemand besluit dit uiteindelijk te kopen? Dan ontvang je een commissie. De hoogte van de commissie loopt uiteen van een paar euro tot soms wel honderden euro`s per verkoop. 

Hierbij dien je er wel rekening mee te houden, dat iets verkopen waarvoor jij honderden euro`s ontvangt, lastiger is dan iets waarbij je slechts een paar euro ontvangt.

> Bekijk het gratis webinar boordevol tips en informatie

Affiliate marketing kan je op verschillende manieren opzetten. Je kan dit doen via een eigen website, maar bijvoorbeeld ook via jouw youtube kanaal. Affiliate marketing is bij uitstek geschikt om geld te verdienen vanaf je laptop. Je kan het namelijk overal in de praktijk brengen. 

Of je nu ergen zit te wachten, of je zit op het strand. Maar natuurlijk ook gewoon vanuit huis. Via het internet kan je overal en altijd geld verdienen. Een internetverbinding, een pc of laptop is het enige wat je nodig hebt. Daarnaast is jouw tijd het enige wat je hoeft te investeren. Wel is het zo dat op deze manier geld verdienen met een pc of laptop om  doorzettingsvermogen vraagt.

Beleggen

Geld verdienen achter je laptop is ook mogelijk door te gaan beleggen. Wel dien je dan geld te gaan investeren en loop je dus ook een risico. Daarnaast is er bij het beleggen kennis vereist. Geld verdienen met crypto is leuk, maar is ook risicovol.  Daarom raden we je ook aan voordat je daadwerkelijk begint met beleggen, om eerst een goede training te volgen.

Geld verdienen met je pc of laptop

Trainingen zoals de crypto masterclass of de Trading Navigator Methode helpen je direct op weg.

Op die manier kan je voorkomen dat je tegen grote verliezen aan gaat lopen. Naast crypto kan je ook beleggen in vreemde valuta, aandelen, opties en ga zomaar door. Tegenwoordig zijn CFD`s ook erg populair. Hiermee loop je echter ook een groter risico dan bij het beleggen in aandelen. Er is zelfs sprake van dat de AFM dit wil gaan verbieden.

Wat persoonlijk mijn interesse heeft gewekt, is het investeren in crowdfunding. Op die manier kan je in allerlei projecten investeren en interessant rendementen behalen. 

Zo kan je investeren in particuliere leningen, zakelijke leningen maar ook onroerend goed. Zelf heb ik geïnvesteerd in verschillende projecten. Ook hier dien je echter het risico niet uit het oog te verliezen.

Laat je niet gek maken

Gratis geld bestaat niet. Indien iemand je iets probeert aan te smeren waarbij er wordt beweerd dat je ontzettend snel heel veel geld kunt verdienen, dan klopt er iets niet. Zorg dat je altijd kritisch blijft, voordat je een training aanschaft of ergens in gaat investeren. 

Wat nu de beste manier is om geld te verdienen hangt van verschillende factoren af. Affiliate marketing vraagt om doorzettingsvermogen.

Geld verdienen achter je pc of laptop

Hierbij zal het langer duren voordat je daadwerkelijk geld gaat verdienen. Wil je gewoon onregelmatig een keer een paar  uur aan de slag? Dan is het invullen van enquêtes een betere optie. 

Het allerbelangrijkste is om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Wanneer je iets uitstelt, dan is de kans groot dat je er nooit aan gaat beginnen. Geld verdienen met een pc zal dan geen werkelijkheid worden. 

Jij hebt het echter zelf in handen wat je gaat doen. Wordt jij iemand die geld verdient met zijn laptop, of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *