Ilse Kwant

Wil je meer leren over het effectief inzetten van Instagram en hoe je hier ook geld mee kunt verdienen? Dan is Ilse Kwant de aangewezen persoon om jou daarbij te helpen. Haar training is nu ook beschikbaar via Money Mastermind.

Wie is Ilse Kwant?

Ilse Kwant is eigenaar van het bedrijf Better Socials. Dit bedrijf is erop gericht ondernemers te helpen, bij het optimaal inzetten van Instagram. Door het verkrijgen van meer volgers kun je eenvoudig jouw bereik vergroten. Daarnaast kan Instagram ook zorgen voor een goede conversie. Dit is dus erg waardevol.

Als 15 jarige was zij al actief op Instagram. Inmiddels heeft zij dan ook meer dan 40.000 volgers. Naast dat zij trainingen verzorgt, kan het bedrijf Better Socials ook het beheer van Instagram uit handen nemen. Op die manier weet je zeker dat jouw Instagram door professionals wordt onderhouden.

Meer volgers krijgen op Instagram is over het algemeen niet zo heel erg moeilijk. Het draait er echter om dat je wordt gevolgd door de juiste mensen. Jouw potentiële klanten moeten jou gaan volgen. Dit is een belangrijk aandachtspunt in de training die zij aanbiedt.

Trainingen en begeleiding

Wat haar trainingen uniek maken, is de één op één begeleiding. Je krijgt dus niet alleen toegang tot videomateriaal, maar je ontvangt ook echt begeleiding om dit in de praktijk te brengen.

Wat ik ook erg opvallend vind, is dat er een garantie op succes wordt afgegeven. Dit geldt voor het verkrijgen van extra volgen maar ook op het afsluiten van succesvolle samenwerkingen. Een garantie is iets wat je zeer zelden tegenkomt.

Inmiddels heeft Ilse Kwant met haar bedrijf Better Socials al meer dan 100 tevreden klanten binnengehaald,  in de ruim 5 jaar dat zij actief in met haar onderneming.

Wie is Ilse Kwant

Een intake inplannen

Omdat Ilse Kwant er zeker van wil zijn dat jij succesvol gaat worden, wordt er eerst een intake ingepland. Op die manier wordt er beoordeeld of een samenwerking zinvol is. 

Als ondernemer dien je wel echt gemotiveerd te zijn om aan de slag te gaan. Indien dit niet het geval is, dan is het volgen van een training of cursus eigenlijk zinloos. Ik vind het dan ook van professionaliteit getuigen, dat er eerst een afspraak wordt gemaakt, alvorens er daadwerkelijk een samenwerking plaatsvindt.

Geld verdienen met een training van Better socials

Je kunt op verschillende manier geld verdienen na het volgen van de training. Je kunt zelf een Instagram pagina gaan opzetten, waarmee je geld kunt gaan verdienen. Daarnaast kan je ook aan de slag als social media manager en jouw diensten aanbieden. 

Een goede social media manager kan veel geld verdienen. Je kunt dan bijvoorbeeld aan de slag gaan als freelancer via Fiverr. Op Fiverr is er ontzettend veel vraag naar social media specialisten

Daarnaast is een kenmerk van een dergelijk functie dat je veel vrijheid geniet. Je kunt de verschillende posts inplannen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Ook de locatie van waar je dit doet maakt eigenlijk niet zoveel uit.

Bij affiliate marketing speelt social media een steeds grotere rol. Dus ook als je jezelf hebt toegelegd op affiliate marketing, dan bieden de Instagram Cursussen veel toegevoegde waarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *