Jelline Brands

Jelline Brands is een dame van 22 jaar oud. Zij timmert hard aan weg als influencer en internet ondernemer. Zo is zij onder meer bekend van de Cashcow academy. WIe is deze persoon en is zij ook betrouwbaar?

Gestopt met haar studie

Jelline Brands is een voorbeeld van iemand die gestopt is met een studie en toch succesvol is. Dit zijn de personen bij wie het ondernemen in het bloed zit, hetgeen iets is wat je niet op school leert. Overigens wil ik niemand aanraden om dit voorbeeld te volgen. Uiteindelijk zijn er slechts enkelen, die uiteindelijk ook daadwerkelijk succesvol zijn of worden. 

Waar is Jelline Brands bekend van?

Je komt haar inmiddels op verschillende plekken op het internet tegen.

Zo heeft zij een eigen youtube kanaal, is zij erg actief op Instagram en biedt verschillende cursussen en trainingen aan.

De bekendste training is waarschijnlijk de cash cow academy. De cash cow academy is gericht op het opzetten en geld verdienen met een youtube kanaal. Dit heeft zij zelf uitermate succesvol in de praktijk gebracht en heeft zelf inmiddels meerdere youtube cash cow channels gelanceerd.

Jelline Brands Youtube

Het nieuwste project

Een relatief nieuwe project is het Money Mastermind platform. Op dit platform worden verschillende trainingen van autoriteiten op het gebied van online geld verdienen bij elkaar gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard, geld verdienen met dropshipping van Joshua Kaats en het verkopen via Bol.com van Bryan & Vincent. Maar ook crypto mag natuurlijk niet ontbreken. Deze training wordt verzorgd door Corné Marchand.

Door al deze trainingen samen te brengen op één platform, heb je direct toegang tot al deze trainingen met slechts één maandelijks abonnement. Niet alleen bespaar je dit veel geld, je kunt dan ook verdiepen in verschillende methoden om geld te gaan verdienen en zo bepalen wat voor jou het beste is.

Reviews op trustpilot

De trainingen die Jelline Brands aanbiedt scoren erg goed op Trustpilot. Vaak zie je veel negatieve reviews over online trainingen. In mijn opinie komt dit voornamelijk doordat mensen er geen tijd en energie in willen stoppen, om hetgeen zij leren in de praktijk te brengen. 

Voor veel cursisten dient het snel te gaan. Als zij naar een paar weken geen geld verdienen, dan geven zij het op en dan geven ze de training die zij gevolgd hebben de schuld. Geheel onterecht uiteraard. Maar zelfs van dit fenomeen heeft Jelline Brands met haar trainingen geen last.

Verdient zij zelf veel geld?

Helemaal 100% zijn de inkomsten nooit te verifiëren. Maar toch kan ik met voldoende zekerheid vertellen dat zij ontzettend veel geld verdient. Met haar Youtube channels verdient zij rond de 25.000€ - 50.000€ per maand. En sinds kort heeft zij dus ook verschillende trainingen gelanceerd. We hoeven ons dus geen zorgen te maken over haar financiële situatie.

Cash cow channels

Een cash cow channel op Youtube, is een kanaal waarmee geld wordt verdiend door advertenties weer te geven. Wel is het dan noodzaak om veel views te hebben. Voor veel mensen is de stap om zelf achter de camera te gaan zitten te groot.

Dit is tegenwoordig echter helemaal niet meer nodig. Je hoeft zelfs jouw eigen stem niet meer te gebruiken. Hiervoor zijn er allerlei handige tools.

Wanneer je in het bezit bent van een goedlopende cash cow channel, dan komt het geld als het ware vanzelf binnen. Je dient dan alleen nog maar nieuwe content te maken. Wanneer je echter genoeg verdient, dan zou je ook dit kunnen uitbesteden.

Cash cow channels

Met dit type Youtube kanalen is Jelline Brands bekend geworden en heeft zij hiermee ook al veel geld verdiend.

Wil jij leren hoe je geld kunt verdienen via Youtbube? Bekijk dan eens de cash cow academy. 

> Meer over deze training

Waarom een cursus verkopen?

Soms vraag ik me weleens af waarom succesvolle internetondernemer cursussen verkopen. Als je zelf een goedlopende business hebt, dan creëer je hiermee als het ware extra concurrentie, wat op termijn jouw inkomsten kunnen doen dalen.

Aan de andere kant genereer je op deze manier weer een nieuwe inkomstenstroom. Het is dus een afweging die je dient te maken als internetondernemer. Ik denk dat het echter wel iets is om kritisch naar te kijken, waarom iemand als het ware zijn of haar geheim gaat verkopen. 

Er zijn hiervoor verschillende valide redenen, maar het kan ook zo zijn dat zij eigenlijk niet genoeg verdienen. Dat zullen zij jou natuurlijk nooit vertellen, want dat is geen goede promotie voor hetgeen er wordt verkocht. Bij Jelline Brands is hiervan echter geen sprake. Zij  heeft de extra inkomsten niet echt nodig. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *