Joshua Kaats

Joshua Kaats wordt ook wel de dropship koning van Nederland genoemd. Dit is dan ook waar hij grotendeels zijn geld mee verdient. En naar het laat aanzien ook erg veel geld.

Wat is dropshipping nu eigenlijk?

Bij dropshipping maak je gebruik van iemand anders zijn voorraad. Het grote voordeel is dat jezelf geen voorraden hoeft aan te houden. Op het moment dat je iets verkocht hebt, dan koop je het desbetreffende product in van de dropship leverancier. Dit is in principe een mooi concept. Er zijn echter ook wel een aantal nadelen verbonden aan dit concept.

Lagere marges

De marges bij dropshipping liggen doorgaans lager, dan bij producten die jezelf inkoopt. De dropship leverancier dient er namelijk ook aan te verdienen. Daarnaast lopen zij ook het risico over de voorraad. Er wordt als het ware een extra stap in de keten ingebouwd. 

Retouren

Het is standaard dat je zelf de retouren ontvangt. Een dropship leverancier neemt doorgaans geen producten retour.

Omdat de transactie tussen jou en de dropship leverancier een zakelijke transactie betreft, heb je niet het recht van retour, zoals dit bij een koop op afstand het geval is. Dit risico ligt dus bij jou als verkoper.

Retouren

Slechts een kleine investering vereist

Doordat jezelf geen voorraden hoeft aan te houden, hoef je ook geen geld te investeren in voorraad. Dit is normaal gesproken best wel een fors bedrag. Als je een webshop runt, dan wil je ook een groot assortiment aan producten aanbieden. 

Daardoor loopt de investering al snel in de papieren. Het voordeel bij dropshipping is dat je relatief een groot assortiment producten kunt aanbieden, zonder dat je veel geld hoeft te investeren. Ook heb je geen magazijn nodig, wat ook weer in de kosten scheelt.

Wel dien je nog een webshop op te zetten, hetgeen wat geld kan kosten. Wanneer je dit echter zelf doet, hetgeen helemaal niet moeilijk is, dan is de investering hier ook erg beperkt. Je kunt dus al met een klein bedrag van start. Het is zelfs mogelijk om alleen via platformen zoals Bol.com of Amazon te verkopen. Dan heb je zelfs geen webshop nodig.

Kan je hier geld mee verdienen?

De grote vraag is natuurlijk, of je met deze methode van verkopen ook echt goed geld kunt verdienen. Het antwoord is zeer zeker ja.

Voordat je aan de slag gaat, dien je een plan te hebben. Een goed plan is het halve werk. Op dit gebied komt de training van Joshua Kaats om de hoek kijken. Met zijn training leer je alles wat je moet weten. Het enige wat jezelf dan nog hoeft te doen, is hetgeen je leert in de praktijk brengen. 

Hoe ziet de dropship academy eruit?

Er zijn een aantal facetten die van belang zijn. Of eigenlijk kun je wel zeggen dat dit de factoren zijn, die bepalen of je succesvol gaat worden of niet. Uiteraard komt dit allemaal uitgebreid aan bod in de training.

Zo is het uitzoeken van een leverancier, die voor jou de producten gaat verzenden, extreem belangrijk. Daarnaast dien je ook de juiste producten uit te kiezen. Hierbij  gaat het om producten waar niet al te veel concurrentie voor bestaat en waar je een redelijk marge mee kunt verdienen. 

Concurrentie verslaan

Je ziet vaak dat bij succesvolle producten de concurrentie snel toenemeemt. Om allemaal een stukje van de taart binnen te halen, gaan dan aanbieders zakken met de prijzen. Voordat je het weet ben je dan aan het verkopen tegen een minimale marge.

Dit is iets wat je dient te voorkomen. Hoer je dit doet, dat leert Joshua Kaats jou in detail

Het concept lijkt op het eerste gezicht erg simpel. Toch zijn er een aantal belangrijke zaken die je goed dient te snappen en onder de knie dient te krijgen. Zoniet, dan zal je geen succes boeken en loop je ook het risico dat je met een huis vol producten blijft zitten, die retour zijn gekomen.

Joshua Kaats concurrentie verslaan

Wie is Joshua Kaats?

Josuha Kaats wat een student commerciële economie. Hiermee is hij al relatief vroeg mee gestopt. Dit omdat hij al snel besefte dat hij wilde gaan ondernemen en dat een kantoorbaan niks voor hem was. 

Wanneer je vandaag de dag wilt gaan ondernemen, dan is e commerce direct het eerste waar je aan denkt. Zo ook Joshua Kaats. Dropshipping is namelijk gewoon onderdeel van de e commerce industrie. 

Hoeveel verdient hij?

In plaats van in de collegebanken te blijven zitten, is hij geld gaan verdienen. En je kunt zeker stellen dat hij op dit vlak erg succesvol is. Op zijn website is terug te lezen dat hij in één jaar ongeveer tussen de 30 en 35 miljoen omzet draait. 

Dit is omzet en uiteraard geen winst. De marges zijn niet al te hoog en daarnaast heeft hij ook een team in dienst. Stel dat we conservatief uitgaan van een marge van uiteindelijk 10%. Dan zou hij dus op jaarbasis een bedrag van 3000.000€ verdienen. Dat is dus gewoon 250.000€ per maand.

Geld verdienen op de automatische piloot

Het grote voordeel is bovendien, dat je zelf niet veel hoeft te doen. Je kunt bijna alles automatiseren, zodat je alleen nog het geld op jouw bankrekening hoeft te tellen. 

De orders die binnenkomen worden automatisch doorgezet en uitgeleverd. Ook de factuur en de bijbehorende betaling kan je helemaal automatiseren. Als je een aantal goedlopende producten in jouw assortiment hebt, dan is het eigenlijk slapend rijk worden.

Het op deze manier van verkopen is ook prima mogelijk om naast een andere baan te doen. Op die manier kan je beginnen met het opbouwen van jouw business, zonder dat je een risico loopt. 

Jong en succesvol

Dat hij op zijn 25e al een dergelijke business heeft opgebouwd, is meer dan indrukwekkend te noemen. Dit is uiteraard niet vanzelf gegaan. Dit heeft de nodige inzet vereist. En daarnaast ook de durf om dit te doen.

Veel succesvolle ondernemers hebben als overeenkomst dat zij lef hebben. Dit ontbreekt bij Joshua Kaats dan ook niet.

Joshua Kaats succes

Verstandige investeringen

Wat mij ook aanspreekt bij Joshua Kaats, is hoe hij omgaat met zijn verdiende geld. Uiteraard bezit hij inmiddels een mooie collectie luxe auto`s. 

Maar ook heeft hij geïnvesteerd in onroerend goed en zou inmiddels 5 verschillende panden bezitten. Dit levert een passief inkomen op. Dus mocht het ooit een keer tegenzitten, dan heeft hij tenminste iets om op terug te vallen.

Vooral dat hij al op jonge leeftijd deze beslissingen heeft genomen, spreekt mij zeer aan. 

Next level ondernemen

Bij een training van Joshua Kaats, dien je jezelf wel te beseffen dat je te maken hebt met een next level ondernemer. Doordat hij vanaf het begin succesvol is geweest, is hij in staat geweest om zijn onderneming uit te bouwen. 

Zo zal je het begrip white label regelmatig tegenkomen. Dit is een vorm van een ander product verkopen, onder jouw eigen merknaam. Op een volstrekt legale manier uiteraard.

Dit is in mijn opinie een volgende stap in deze business. Je kunt ook al prima een business opstarten, door producten onder een andere merknaam te verkopen. Maar als je echt groot wilt worden in deze wereld, dan is dit iets wat zeer interessant is.

Het belang van online marketing

Ook bij dropshipping speelt online marketing een ontzettend grote rol. Je dient nu eenmaal klanten te werven. Social media is hiervoor met uitstek geschikt. Het is echter wel zo, dat je dit slim dient te doen. Het adverteren via social media kost veel geld en levert vaak tegenvallende resultaten op. Hoe je social media optimaal kunt benutten, leer je ook in de training van Joshua Kaats.

Tool voor succes

Joshua Kaats is eerlijk en realistisch over hetgeen hij verkoopt. Hij is duidelijk dat dit geen garantie is voor succes. De juiste mindset is extreem belangrijk. Je dient te denken in kansen en niet in problemen. 

Als je een product wilt gaan verkopen, dan kan je altijd wel iets vinden waardoor het misschien niet gaat werken. Echter, je dient ook te kijken naar de mogelijkheden en hier een afweging maken. Geld verdienen vraagt om het nemen van risico`s en ook het durven nemen van een beslissing.

Naast de training, zijn een juiste mindset, talent en een klein bedrag om te investeren, ook noodzakelijk Wel kan je met een heel klein bedrag beginnen en vervolgens hetgeen je verdient steeds opnieuw herinvesteren. Het zal dan iets langer duren voordat je een grote omzet draait, maar dit is zeker ook mogelijk.

Leven als digital nomad

Het leven als digital nomad is aantrekkelijk. Het wordt nog veel aantrekkelijker, wanneer je ook dermate veel geld verdient, dat je jezelf hier geen zorgen over hoeft te maken. 

Je ziet best veel digital nomads, die maar net rond kunnen komen. Dit brengt de nodige stress met zich mee. Persoonlijk ben ik meer voorstander om eerst een online business op te bouwen en dan pas te gaan leven als digital nomad. Dit zal veel minder stress met zich meebrengen, waardoor je veel meer van dingen kan genieten. En dat is uiteindelijk waar het om draait.

Money Mastermind

Persoonlijk vind ik de toevoeging van de training van Joshua Kaats aan het platform van Money Mastermind een ontzettend goede toevoeging. Met andere verdienmodellen kan je zonder meer een mooi inkomen verdienen. Om echt een grote business op te bouwen, is hetgeen Joshua Kaats doet en anderen aanleert, de methode.

Met affiliate marketing kun je heel veel geld verdienen, maar het zal geen miljoenen per jaar zijn. Binnen de eCommerce zijn de mogelijkheden eigenlijk onbeperkt.

Via één abbonement toegang tot 15 verschillende trainingen om online geld te verdienen? Leren van experts zoals Joshua Kaats, Jacko Meijaard, Jelline Brands, Corné Marchand en nog vele anderen!

> Bekijk het platform

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *