Madelon Vos is een bekende naam op het gebied van beleggen. Met name op het gebied van crypto, maar ook als het om aandelen gaat. Zo heeft zij haar eigen Youtube kanaal en is zij een periode co host geweest bij de BNR cryptocast. Wat mij erg aanspreekt, is dat naast haar online activiteiten zij ook een periode docent is geweest aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier doceerde zij over technische analyse.

Madelon Vos

Bovenstaande geeft aan dat hier hier niet om de standaard influencer gaat. Dat wordt tegenwoordig toch wel enigszins problematisch. Want wie dien je nu te geloven en te vertrouwen en wie niet? Doordat Madelon Vos ook actief is geweest als docent, neemt dit direct alle twijfel weg.

Wat is het vermogen van Madelon?

Sinds 2013 is zij zelf een actieve trader en dat met veel succes. De in 1995 geboren Madelon Vos heeft in relatief korte tijd ontzettend veel bereikt. Wat haar vermogen is, dat blijft echter geheim. Verschillende journalisten hebben getracht dit te achterhalen, maar allen zonder succes. Wel is het zo, dat zij er niet van houdt geld op de bank te zetten. 

Het is dus zeer goed mogelijk dat haar vermogen aan flinke fluctuaties onderhevig is. Wat we wel weten is dat zijn in een BMW 7 serie rondrijdt. Dit is toch een auto met een instapprijs vanaf 110.000€. Indien je een dergelijke auto rijdt, dan is het zeker niet onwaarschijnlijk dat zij inmiddels al wel miljonair is.

Waarom is zij zo succesvol?

Naast haar expertise en het overbrengen van deze expertise, zijn er steeds meer mensen op zoek naar mogelijkheden om thuis geld te verdienen. Of mensen die opzoek zijn naar inkomsten, waardoor zij minder kunnen gaan werken. Hierbij wint crypto steeds meer aan populariteit. Er is dus een ontzettend grote vraag naar goede trainingen op dit gebied.

7 dagen per week bezit met crypto

Zelf zegt zij dat zij zeven dagen per week bezig is met het produceren van content over cryptocurrencies, macro economie en trading. Dit is alleen mogelijk, indien dit jouw absolute passie is. Maandelijks trekt zij meer dan 500.000 lezers en kijkers met de artikelen en video`s die zij publiceert.

Online trainingen

Wanneer dit alles nog niet genoeg is, heeft zij ook een aantal trainingen en cursussen uitgebracht. De meest bekende cursus op dit gebied is de Crypto & Trading academy. Deze training wordt uitermate goed gewaardeerd door een groot aantal gebruikers. Zeker voor een online training is een waardering van 4,8 echt uitzonderlijk hoog. 

De crypto & trading academy besteed overigens ook aandacht aan traditionele beleggingsproducten, zoals aandelen.

Inmiddels hebben er al meer dan 25.000 cursisten gebruik gemaakt van één van haar trainingen.

Ook de MoneyTalks community is erg populair. Bij deze community kom je in contact met meer dan 2.000 gelijkgestemden, waardoor je informatie kunt opdoen en ook kunt delen. Daarnaast publiceert zij zelf wekelijks een aantal technische analyses, waar vanuit het forum naar wordt gevraagd.

Madelon Vos online training

Eén keer per maand is er de mogelijkheid om live vragen te stellen aan Madelon. Je kunt de MoneyTalks community 7 dagen uitproberen voor slechts 1€. .Dat kan ik echt een ieder aanraden. Beter kan je een euro eigenlijk niet investeren. 

De koningin van de grafieken

Als er iemand is die een grafiek kan lezen en interpreteren, dan is het Madelon. Je zou haar zelfs de koningin van de grafieken kunnen noemen. Vooral bij de handel in crypto zijn grafieken extreem belangrijk. 

Dit is namelijk noodzakelijk, om te bepalen wanneer je dient te kopen of te verkopen. Je zou kunnen stellen dat de handel in crypto volledig is gebaseerd op technische analyse. Doordat dit ook een belangrijk element bevat bij hetgeen zij doceerde op de hogeschool, heb je echt met de absolute expert op dit gebied van doen.

Bescherm uw vermogen is de titel van het e-book van Madelon Vos. Dit e-book kan je nu geheel gratis en zonder verplichtingen aanvragen. Door de hoge inflatie en negatieve rente is dit belangrijker dan ooit. Maar hoe pak je dat aan en zorg je ervoor dat er geen vermogen verloren gaat?

Van wie een training volgen?

Het is op dit moment lastig om te bepalen van wie je een training zou moeten volgen. Waar ik echter wel van overtuigd ben, is dat het volgen van een gedegen training een must is om een succesvolle crypto handelaar te worden.

Persoonlijk heb ik een erg goed gevoel bij Madelon. Zij bezit ontzettend veel kennis, is ook echt zelf actief in de crypto handel. Daarnaast is zij, met haar docenten achtergrond, in staat om zaken zeer helder en duidelijk uit te leggen. Omdat het vaak toch om redelijk complexe materie gaat, is dit uitermate belangrijk.

Sta je op het punt om Bitcoins te kopen, dan is de Crypto & Trading academy in mijn opinie een aanbeveling.