Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met Bitcoin. Dit geldt uiteraard ook voor andere crypto. Via de crypto en Trading Academy leer je exact, wat de verschillende methoden zijn, zodat ook jij geld kunt gaan verdienen met crypto. 

Wil jij ook gaan handelen in crypto`s? Dan is deze training zeker het overwegen waard. In ieder geval zou ik altijd even de gratis kennismaking bekijken.

Nu kun je geheel gratis en vrijblijvend kennismaken met de Crypto en Trading Academy. De ideale methode om te bekijken of deze training is wat je zoekt. Het zou ons verbazen als dit niet het geval zou zijn.

Is het een goed koopmoment?

Verschillende crypto`s winnen nog steeds aan populariteit. Zelfs nu de koersen weer enigszins zijn gedaald ten opzichte van koersen in 2021. Wellicht maakt dit zelfs dat het nu een goed instapmoment is. Dit soort vragen komen uitgebreid aan bod bij de Crypto en Trading Academy. Eigenlijk draait alles om het bepalen van het moment dat je dient te kopen of juist te verkopen. 

Er is eigenlijk niemand die op voorhand exact weet wat deze momenten zijn. Dit neemt niet weg, dat experts wel op basis van verschillende signalen hier een goede inschatting van kunnen maken. Dit geeft echter nooit zekerheid. Je zal op die manier echter wel veel meer kans op succes hebben, dan dat je gaat handelen zonder enige kennis. 

Zo is de vraag of het op dit moment slim is om Bitcoin te kopen, een lastige vraag. Bij het beantwoorden van deze vraag, is het dan ook erg zinvol om de inzichten van experts te ontvangen. 

Een training van A tot Z

Alles op het gebied van crypto komt in de cursus van Madelon Vos aan bod. Ook zaken zoals mining en hoe je nu eigenlijk cryptocurrencies kunt aanschaffen komen aan bod. Misschien lijkt dit voor de meer ervaren belegger enigszins overbodig, toch vind ik het persoonlijk zinvol hier tijd aan te besteden. Het is namelijk een behoorlijk complexe materie, wat de kans groot maakt, dat je toch weer iets nieuws leert.

Misschien denk je dat het minen eigenlijk niet relevant is, wanneer je gaat handelen in crypto  via een broker. Op zich is dit misschien wel zo, maar in mijn opinie is des te meer kennis je bezit op het gebied van crypto en blockchain, des te beter je in staat zal zijn om de juiste en winstgevende transacties uit te voeren. 

Je zou bijvoorbeeld ook kunnen zeggen, dat het voor Max Verstappen niet relevant is hoe zijn auto in elkaar steekt. Hij hoeft uiteindelijk alleen maar de auto te besturen. Doordat hij toch over de nodige kennis beschikt, kan hij wel exact aangeven, waar de auto eventueel verbeteringen nodig heeft. Je kunt dus zeggen dat voor hem de technische kennis onmisbaar is. Dit is in mijn opinie bij crypto precies hetzelfde.

Ga direct aan de slag met de Crypto en Trading Academy. Gebruik hierbij de kortingscode: 10procent. Op die manier ontvang je 10% korting op de prijs van de training. Let op, deze code is slechts beperkt geldig.

Wat komt er aan bod in de training?

Zoals hierboven al aangegeven, begint de training met de basiskennis. Stap voor stap zal je door Madelon steeds verder worden meegenomen in de wereld van de crypto. Termen zoals Fibonacci, Moving Avg. Convergence Divergence (MACD) en Bollinger Bands zullen nu nog als abracadabra klinken. 

Echter, wanneer je de gehele training doorloopt, dan zal je na het volgen van de complete  cursus begrijpen wat hiermee wordt bedoeld en wat het belang hiervan is. Als je alle deze begrippen en concepten allemaal kent, dan zal je jezelf met recht een crypto expert mogen noemen.

Uiteindelijk is het doel van de training dat je over dermate veel kennis beschikt, dat jezelf actief aan de slag kunt als crypto trader. 

Het belang van technische analyse

Technische analyse is het analyseren van koersgegevens en op basis van deze analyse een strategie bepalen. De technische analyse kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Technische analyses uitvoeren is echter niet eenvoudig. Daarnaast is het ook nog eens tijdrovend. Het allerbelangrijkste is echter het herkennen van de signalen, die worden afgegeven door de koersbewegingen.

Technische analyses spelen dan ook een belangrijke rol binnen de Crypto en Trading Academy. 

technische analyse

Wanneer je deze technische analyses goed kunt uitvoeren, dan zal jouw kans op succes enorm toenemen.

Moneytalks Community

De toegang tot de Moneytalks Community zorgt ervoor dat je van gedachten kunt wisselen met gelijkgestemden. Daarnaast deelt Madelon samen met haar partners ook allerlei relevante en belangrijk informatie. Denk hierbij aan technische analyses die zij hebben uitgevoerd. Maar ook ontwikkelingen op het gebied van de macro economie, het belang van deze ontwikkelingen en de invloed op de financiële markten komen aan bod.

De macro economische ontwikkelingen dien je niet te onderschatten. Daarbij is het ook nog redelijk nieuwe materie en weet je niet exact hoe crypto op bepaalde gebeurtenissen gaat reageren. Zo weet je bijvoorbeeld dat de goudprijs zal gaan stijgen, op het moment dat er een economische recessie op de loer ligt. Bij crypto spelen er nog veel andere factoren een rol. 

Wel is de gratis toegang die je tot de Moneytalks Community ontvangt beperkt tot 60 dagen. 

Wil jij ook de Moneytalks community uitproberen, zonder dat je hier direct aan vast zit? Dat kan. Op dit moment loopt er een speciale actie waarbij je 14 dagen toegang ontvangt voor slechts 0,01€! Zorg dat je deze 2 weken goed benut.

Waarom juist deze crypto cursus?

Het aanbod van trainingen en cursussen op het gebied van crypto is inmiddels groot te noemen. Hierbij is de ene cursus beter dan  de ander. Persoonlijk vind ik de cursus van Madelon vooral uitblinken in de manier waarop de training wordt verzorgd. Met name de passie en het enthousiasme springen er hierbij uit. 

Natuurlijk is zij ook een fenomeen op het gebied van crypto, zij is immers als sinds 2013 actief binnen deze wereld. Dit is uiteindelijk de combinatie voor een van de betere trainingen, die je op dit gebied kunt vinden. Zelf is zij ook geheel overtuigd van de training die zij heeft gemaakt, zodat er een niet goed geld terug garantie wordt geboden.

Geen loze beloften

Bij crypto wordt er vaak beweerd, dat je snel ontzettend rijk kunt worden. Helaas zijn dit vaak loze beloften. Het zijn alleen degene die deze boodschappen verspreiden, die uiteindelijk snel rijk worden. Madelon doet deze loze beloften dan ook niet en geeft meerdere malen het belang aan van de lange termijn. Wanneer je het goed oppakt, dan is wellicht minder werken op lange termijn echter wel mogelijk.

Ook wordt er gewaarschuwd voor malafide praktijken. Deze worden doorgaans erg aantrekkelijk voorgesteld, maar wanneer je hierop ingaat, dan kom je uiteindelijk bedrogen uit.

Investeren met beleid

Alleen op lange termijn kan je winsten behalen waarbij de risico`s te beperken zijn. Helemaal zonder risico is het handelen in Bitcoin en Crypto echter nooit. Dit is iets waar je goed van doordrongen dient te zijn. Ga dan ook niet beleggen met geld dat je niet kunt missen. Dat is vragen om moeilijkheden. Er zijn in crypto land meer dan genoeg mensen die veel geld hebben verloren. 

Crypto traden is in mijn opinie erg leuk en het kan je ook veel geld opleveren. Doe het echter wel met beleid en ga niet aan de slag, wanneer je niet precies weet hoe Bitcoin en cryptocurrencies nu eigenlijk in elkaar steken.