De moneytalks community is opgezet door Madelon Vos. Deze nog relatief nieuwe community richt zich op het beleggen in verschillende producten. De hoofdmoot draait echter om crypto en dan met name de technische analyse.

Moneytalks community

Het verschil met een facebook groep

Op facebook en ook op andere websites, kom je tal van groepen tegen waarin wordt gediscussieerd over crypto. Je weet dan echter nooit wie wat zegt. Daarnaast weet je ook niet wat de intenties zijn, waarom iets wordt beweerd. 

Er zijn de laatste tijd verschillende voorbeelden geweest van een pump en dump strategie met betrekking tot crypto. Dergelijke groepen lenen zich er bij uitstek voor, om een dergelijke strategie op te zetten.

Daarnaast is het ook nog eens zo, dat er talloze mensen zijn, die zichzelf een zelfbenoemde crypto expert noemen. Wellicht hebben zij in het verleden een keer geluk gehad met een aantal transacties, maar iemand is niet zomaar een crypto expert. 

Crypto is een complexe aangelegenheid, waardoor je in mijn opinie alleen dient te luisteren naar de experts, die hier echt in thuis zijn. Door gebruik te maken van de moneytalks community, stel  je zeker dat de informatie die je krijgt afkomstig is van experts.

Wat biedt de moneytalks community?

Voor een lidmaatschap van de moneytalks community dien je betalen. Daarom is het wel van belang dat dit ook  iets gaat opleveren. De informatie die je ontvangt dient beter te zijn dan gratis informatie die op verschillende websites voorhanden is. In mijn opinie is dit ook zeer zeker het geval.

Naast dat je vragen kunt stellen en van gedachten kunt wisselen, verstrekt Madelon Vos zelf ook meerdere malen per week een technische analyse. Bij welke analyse er wordt verstrekt, spelen de community leden een grote rol. 

Dit wordt namelijk gebaseerd op de behoefte van de leden. Ook is er maandelijks een live event, waar verschillende onderwerpen worden besproken. Hierbij is het ook mogelijk om direct vragen te stellen.

De verschillende kanalen

Het aanbod is erg uitgebreid. De moneytalks community is ingedeeld in verschillende kanalen, zodat je niet hoeft te zoeken naar de informatie waarnaar je op zoek bent. Dit zijn de verschillende kanalen:

 • Bitcoin-only
 • Altcoins-only
 • Vastgoed
 • De-Beurs
 • Leverage-trading
 • Goud-Zilver
 • Beginnerskanaal
 • Macro-Economie
 • Question-and-answer
 • Technische-analyse-alts
 • Belangrijke-tweets
 • Nieuwsfeed

Er zijn dus ook specifieke kanalen voor vastgoed, de beurs, edelmetalen en algemene macro-economische ontwikkelingen. Je kunt dus eigenlijk wel zeggen, dat waarin je ook wilt gaan beleggen, dat je altijd wel de juiste informatie kunt vinden.

Wie zijn er aan de community verbonden?

Naast Madelon Vos zelf zijn er nog een aantal andere expert verbonden aan het platform. Dit zorgt ervoor dat er zeer veel expertise aanwezig is, om ervoor te zorgen dat ook jij succesvol kunt gaan beleggen in crypto, edelmetalen of aandelen. 

Madelon Vos

Persoonlijk vind ik het erg indrukwekkend wat Madelon inmiddels allemaal al heeft bereikt. Zij is nog geen 30 jaar oud, maar is inmiddels een autoriteit binnen de crypto wereld. Naast . het verzorgen van trainingen, publiceert zij ook ebooks en podcasts. Maar ook is zij actief geweest als docent op de Hogeschool van Amsterdam. 

Elroy Ryon

Elroy is als sinds 2014 een fulltime daghandelaar in de crypto wereld. Hij is gespecialiseerd in  technische analyse en het vroegtijdig herkennen van instapmomenten en de momenten dat je dient te verkopen.

Jean-Paul van Oudheusden

Jean-Paul heeft meer dan 17 jaar ervaring in dealingrooms van de ABN AMRO. Zowel in Amsterdam als in Londen. Zijn expertise ligt met name op het gebied van aandelen en ETF`s. Als econometrist is hij ook erg bedreven in het vroegtijdig herkennen van signalen.

Elmer Hogervorst

Wellicht ken je Elmer van BNR beurswatch. Daar geeft hij regelmatig markt updates. Zijn expertise is vooral gericht op de algemene ontwikkeling op de financiële markten en daaraan gelinkt edelmetalen zoals goud en zilver. Voor edelmetalen zijn de algemene economische ontwikkelingen extreem belangrijk.

Naast de bovengenoemde experts, is er een ook nog een groep van admins en analisten aanwezig, die ervoor zorgen dat alles binnen de community ordentelijk verloopt. Het is uiteraard van groot belang, dat de community niet vol komt te staan met allerlei desinformatie. Des te groter de community wordt, des te groter dit risico. Vanuit dat oogpunt is het dan ook een groot pluspunt, dat dit direct is ondervangen door het aanwezig zijn van meerdere admins.

Technische analyses

Technische analyses worden steeds belangrijker in de beleggingswereld. Dit is mede veroorzaakt door de opmars van crypto.

Eigenlijk is de technische analyse de enige methode waarop je de handel in crypto kunt baseren. Doordat er geen sprake is van een fysieke waarde, is fundamentele analyse niet echt mogelijk.

Het nadeel van technische analyse, is dat dit redelijk complex kan zijn. Dit is niet iets, wat je door het bekijken van een paar youtube video`s zomaar even onder de knie hebt. Omdat dit essentieel is voor het handelen in crypto, zou elke startende crypto handelaar hier een training moeten volgen. 

Althans,dat is mijn opinie. Helaas doet in de praktijk lang niet iedereen dit. Dit kan tot vervelende gevolgen leiden.

technische analyse

Handelen zonder juiste kennis

Ik ken in mijn omgeving personen, die zijn begonnen met het handelen in crypto, zonder dat zij kennis bezaten op het gebied van technische analyses. Vaak ging in het begin nog redelijk goed. Wat je dan bijna altijd ziet, is dat de eerste transacties nog worden gedaan met relatief kleine bedragen en dat er ook vrij zorgvuldig wordt gezocht naar de juiste mogelijkheden. 

Bijvoorbeeld door het online zoeken naar informatie. Echter, wanneer er winst wordt gemaakt, dan worden mensen steeds roekelozer. Dan worden er ook transacties uitgevoerd, zonder dat er naar een technische analyse wordt gekeken. 

Dat is dan ook het moment dat het vaak misgaat. Omdat er op dat moment ook met grotere bedragen wordt gehandeld, zullen de verliezen al snel gaan oplopen. 

In mijn opinie dien je niet te beginnen aan de handel in crypto, zonder dat je de technische analyse tenminste op hoofdpunten begrijpt en ook kan interpreteren. 

Wat is onze opinie over de Moneytalks community?

Het grote nadeel is dat je dient te betalen om toegang te verkrijgen tot de Moneytalks community. Echter, het is overduidelijk dat er veel tijd en energie wordt gespendeerd om jou te voorzien van de juiste informatie en inzichten. Goede informatie is nu eenmaal niet gratis.

De pluspunten

De verscheidenheid aan informatie. Alles komt aan bod binnen de community. Technische analyse kan op bijna alles worden toegepast, dus dit is zeer zeker welkom.

Technische analyses. De technische analyses die regelmatig worden verstrekt is echt iets waar je als belegger jouw voordeel mee kunt doen. Dergelijke goede en betrouwbare analyses zal je niet direct op een ander forum of op Facebook tegenkomen. Door de aanwezige expertise is het ook nog maar de vraag of jezelf een dergelijke solide analyse kunt uitvoeren.

Live sessies. De maandelijkse live sessies zijn echt aan te raden. Op die manier ontvang je direct informatie van vakkundige beleggers.

Passie. De intentie van de community is echt om mensen verder te helpen in de financiële wereld. Je ziet overal de passie waarmee dit wordt gedaan. Het is geen community die puur en alleen is opgezet om geld te verdienen. 

Minpunten

Eigenlijk zien wij geen minpunten. Het enige is dat het een betaalde community is. Op zich is de prijs best wel fors, maar aan de andere kant is het zeer zeker het geld waard. Zolang je ook zelf maar echt actief aan de slag gaat, met hetgeen je wordt aangereikt. Dan zul je de investering snel terugverdienen. 

Ben jezelf geen handelaar of belegger en wil je alleen toegang tot de Moneytalks community, omdat het je wel interessant lijkt? Dan is de prijs wellicht te hoog. Dan zou ik persoonlijk naar andere opties op zoek gaan.

Eerst uitproberen

Voordat je daadwerkelijk de stap gaat zetten en een abonnement aanschaft, heb je eerst de mogelijkheid om de Moneytalks community uit te proberen. Voor slechts 1€ krijg je 7 dagen toegang. In die 7 dagen kan je dan zelf beoordelen of je van mening bent dat de community voldoende waarde verschaft, om hiervoor te gaan betalen.

Uiteindelijk blijft het toch ook altijd een beetje een persoonlijke voorkeur. Wat de één goed vindt, hoeft niet per definitie te betekenen dat dit dan ook voor iedereen geldt. Vanuit dat oogpunt is het altijd verstandig, om eerst uit te proberen alvorens je een abonnement aanschaft.

Normaal kan je de Moneytalks community 7 dagen uitproberen voor slechts 1€. Maar nu is het zelfs mogelijk om 14 dagen uit te proberen voor slechts 0,01€. Zorg dat je er snel bij bent, voordat deze actie is verlopen.

Ben je tevreden?

Ben je net zoals wij dat zelf zijn, uitermate tevreden met hetgeen je krijgt? Dan hebben wij speciaal voor jou een kortingscode die je kunt gebruiken. Gebruik de code: 10procent. Op die manier ontvang je 10% korting op de aanschafprijs.

Kennismaken met Madelon Vos

Er is nog een andere optie om eerst eens kennis te maken met Madelon Vos. Persoonlijk vind ik de manier waarop zij zaken uitlegt, erg prettig. Maar ook hier geldt uiteraard weer, dat dit niet voor iedereen zo hoeft te zijn.

Via onderstaande link kun je een gratis e-book van Madelon verkrijgen. De titel van dit e-book is: “bescherm uw vermogen”. Een zeer relevant thema op dit moment. Want als je met de hoge inflatie en de negatieve rente niet goed uitkijkt, dan zal elk jaar een gedeelte van het vermogen verdampen.

Dit e-book is een aanrader voor iedereen. Zelfs als je niet van plan bent om te gaan beleggen, dan is het zeer zeker zinvol om dit ebook te downloaden en te lezen. 

Als je niet uitkijkt, dan zie je tegenwoordig het vermogen alleen maar achteruit gaan. De inflatie en negatieve rente hebben een grote invloed. Daarom is het ebook van Madelon Vos, met de titel: "Bescherm uw vermogen" relevanter dan ooit. Want je wilt toch niet dat jouw vermogen achteruit gaat?

Voor wie is de community geschikt?

In mijn opinie is de Moneytalks community zowel geschikt voor beginners, maar zeker ook voor gevorderden. Zo is er een speciaal kanaal voor beginners. Gevorderden zullen meer profiteren van de technische analyses die worden gedeeld. Dit zorgt ervoor dat je dit niet zelf hoeft te doen, maar ontvang je ook inzichten die je kan toetsen aan jouw eigen inzichten.

Voor mensen die op zoek zijn naar snel geld is de community niet geschikt. De focus ligt om op langere termijn vermogen op te bouwen en niet te gaan gokken door grote en eigenlijk onverantwoorde risico`s te nemen. Er worden dan ook geen onrealistische beloften gedaan, dat je door het toetreden tot de community, binnen afzienbare tijd ontzettend rijk zal worden.

Aanvulling op het inkomen

Door geld te verdienen met vermogen dat je tot je beschikking hebt, kan je jouw inkomen aanvullen. Van groot belang is dat je dit wel met beleid doet. Wanneer je iets gaat doen, waar je eigenlijk geen verstand van hebt, dan loop je het risico dat het vermogen verdampt. Door de Moneytalks community kan je dit risico beperken. Op die manier kan je ook vanuit huis geld verdienen. Wellicht zou je dan op termijn zelfs minder kunnen gaan werken.

Uiteindelijk heb je alleen geld nodig wat je kunt missen en daardoor kunt investeren en een laptop of PC. Uiteindelijk ga je op deze manier geld verdienen met een laptop of PC.

Crypto en trading academy

De crypto en trading academy is eigenlijk het vlaggenschip van de trainingen die zijn samengesteld door Madelon Vos. Deze training leert je alles van A t/m Z, om te gaan handelen in crypto. Daarnaast ontvang je bij deze training ook 60 dagen gratis toegang tot de Moneytalks community.

Ook hier geldt, dat het verstandig is om eerst de proef op de som te nemen, alvorens je daadwerkelijk overgaat tot aanschaf van de gehele training. Hiervoor heeft Madelon speciaal de gratis kennismaking met de crypto en trading academy in het leven geroepen. Via onderstaande button kan je jezelf direct gratis en vrijblijvend inschrijven, voor deze gratis training.