Meer uit het leven halen

Veel mensen zouden meer uit het leven kunnen halen dan dat dit nu het geval is. En dat is eeuwig zonde. Bovendien zijn er heel veel mensen die hier pas op latere leeftijd achter komen. En dan ontzettend veel spijt hebben. Dit is een situatie die je dient te voorkomen. Je dient het maximale te halen, uit de tijd dat je op aarde bent.

Wat wil jij uit het leven halen?

Ieder mens heeft andere doelen. Maar iedereen wil toch eigenlijk wel een goed leven leiden? Met voldoende vrije tijd om leuke dingen te doen en daarnaast niet gebukt gaan onder financiële zorgen. 

Voor sommige mensen houdt dit in dat zij over de hele wereld reizen en mooie foto`s maken Voor andere mensen is een mooi huis met een mooie tuin weer voldoende.

Om dit te bereiken zul je actie dienen te ondernemen. het komt niet vanzelf. 

Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven

Een belangrijk startpunt is dat je jezelf beseft, dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw eigen leven. Je hebt hier veel meer invloed op dan dat je wellicht beseft. Dit begint al op jonge leeftijd. Wanneer je de motivatie kunt opbrengen om een goede studie te volgen, dan ben je verzekerd van een goede start. En dit hoeft helemaal geen universitaire studie te zijn. 

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen talenten heeft. Wanneer je deze talenten inzet, dan kan je erg ver komen. Als je op dit moment ziet dat er grote tekorten zijn aan personeel in sectoren als de bouw, dan kan je ook hier veel geld mee verdienen. Als je als ZZP'er aan de slag gaat, dan kan je gewoon een heel mooi inkomen verdienen. En dat geldt eigenlijk voor elk beroep.

Actie durven ondernemen

Een vriendin van mij is kapper. Doorgaans is het salaris van een kapster niet al te hoog.

Zij heeft er echter al op jonge leeftijd voor gekozen om te beginnen met een eigen kapsalon. Inmiddels runt zij 3 kapsalons en verdient een heel mooi inkomen. Dit is iets wat eigenlijk iedereen zou kunnen doen. Er zijn echter maar weinig mensen die dit ook daadwerkelijk doen en durven. Wellicht ben jij iemand die dit wel aandurft.

Actie ondernemen

Maximale vrijheid

Wanneer je als eigen ondernemer aan de slag gaat, dan zal je veel meer controle over jouw leven hebben. Je hebt dan niet langer een werkgever die bepaalt wat je moet doen. 

Je kunt hiermee ook gewoon klein beginnen. Het opzetten van een webshop is relatief eenvoudig en dit zou je vervolgens kunnen gaat uitbouwen. Voorwaarde is dan wel dat je dit leuk vindt. Daarnaast zijn er nog verschillende andere methoden om online geld te verdienen. Wat al deze methoden gemeen hebben, is dat dit vrijheid oplevert. En als je het goed aanpakt, ook nog eens veel geld.

Heb je liever een baas die beslist wat je moet doen, dan is daar ook niks mis mee.

Geld verdienen via Youtube en dat zelfs zonder zelf voor de camera ge gaan staan? Dit is zeer zeker mogelijk? Bekijk eens de training van de Cash Cow Academy.

Ik wil meer informatie!

Steeds meer mensen handelen in cryptocurrencies en verdienen daar ook veel geld mee. Maar hoe pak je dit nu het beste aan? De crypto en trading academy van Madelon Vos helpt je hierbij. Leer van een expert!

Ik wil meer informatie!

Het platform van Money Mastermind heeft tal van trainingen samengebracht. Op die manier kan je leren hoe geld kunt verdienen via dropshipping, verkopen via Bol.com, affiliate marketing en nog vele andere manieren.

Ik wil meer informatie!

Een webshop opzetten is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Zeker niet wanneer je de eCommerce marketplace mastery hebt gevolgd. Dan kan je direct aan de slag.

Ik wil meer informatie!

Vraag jij weleens af wat je met jouw tijd hebt gedaan? En daarnaast of dit wel productief was? Zo ja, dan kan de anti productiviteit training helpen om meer uit jouw tijd te halen.

Ik wil meer informatie!

Tijd nuttig besteden

Veel mensen verspillen ontzettend veel tijd achter een beeldscherm. Of het nu gaat om tijd op social media door te brengen of tv te kijken, het levert je niks op. Uiteraard is het wel zo dat je hier ook weer ontspanning uithaalt, hetgeen ook noodzakelijk is. 

Maar overdrijf het niet. Het is gewoon zonde van jouw tijd. Kom je er elke dag weer achter dat je veel tijd hebt verspeeld aan social media? Dan dien je jezelf af te vragen of dat hetgeen is wat je echt graag wilt. Gemiddeld brengt een Nederlander 90 minuten per dag door op social media (Bron: NOS). Voor de groep 15 en 19 jaar is dit zelfs 156 minuten. Dat vind ik persoonlijk wel heel erg veel.

Laat je niet leven

Veel mensen laten zich vaak leiden door anderen. Wees de persoon die jezelf wilt zijn. Door eigen grenzen te stellen, voorkom je dat anderen teveel invloed hebben. Er is niks mis met af en toe nee zeggen. Uiteindelijk is niemand anders dan jijzelf verantwoordelijk voor jouw leven. Laat een ander niet bepalen hoe jij je leven dient te leiden.

Ga je iets doen en denk je later weer, dat wilde ik eigenlijk helemaal niet? Dan is de kans groot dat iemand een grote rol speelt in je leven, waar je echt iets aan dient te doen.

Realistische doelen stellen

Wanneer je totaal onrealistische doelen hebt, dan zal dit tot teleurstelling leiden. Aan de andere kant dien je ook wel weer doelen te stellen om meer uit het leven te halen. Nieuwe dingen proberen kan bijvoorbeeld een doel zijn. Soms zijn dit kleine dingen, die veel voldoening opleveren je gelukkig maken.

We leven maar één keer, daarom dien je ervoor te zorgen dat je er het maximale uithaalt. Dit hoeft niet op elk moment, maar dient wel de rode draad in jouw leven te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *