Opinieland

Via de website van opinieland kan je online enquêtes invullen. En dat doe je niet voor niks. Met het invullen van enquêtes spaar je punten. Deze punten kan je vervolgens omzetten in cadeaubonnen. Je kan tegenwoordig de punten ook omzetten in geld via paypal. Op die manier kan je extra geld verdienen en het saldo van paypal kan je vervolgens op vele verschillende manieren inzetten. Om online te shoppen bijvoorbeeld.

Online enquêtes zijn zeer waardevol voor bedrijven

Elke dag zijn er wel nieuwe betaalde enquêtes waaraan je kan deelnemen. De vraag naar de mening van mensen wordt steeds groter. Voordat een bedrijf een product lanceert willen zij weten hoe consumenten hierover denken.

Maar ook voor bestaande producten of diensten is het voor bedrijven van belang om te weten hoe hun klanten hierover denken. Het komt nogal eens voor dat de perceptie van een bedrijf over hun product of dienst heel anders is dan dat de klant dit ervaart. En dat is een groot probleem. 

Als je als bedrijf bijvoorbeeld de indruk hebt dat je een super goede klantenservice biedt, maar de klanten ervaren dit toch net even anders, dan kan je dit op termijn veel klanten en dus omzet kosten.

> Begin direct met enquêtes invullen <

Hoe werk opinieland?

Je kan je eenvoudig aanmelden op de website van opinieland. Je hoeft vervolgens alleen nog maar even je account te bevestigen. Dit doe je via de email die je ontvangt en daarna kan je direct aan de slag. Zo kan je vandaag nog extra geld verdienen.

Opinieland is onderdeel van Survey Sampling International. Dit is een groot internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van online enquêtes

Nadat je jouw e mailadres hebt geverifieerd krijg je automatisch e mails wanneer er een nieuwe enquête wordt gepubliceerd die aansluit bij jouw profiel. Er wordt uiteraard wel naar jouw profiel bekeken. Voor bijvoorbeeld cosmetica voor dames heeft de opinie van mannen niet zoveel waarde. Er wordt dan ook een profiel aangemaakt om te beoordelen of een enquête bij jouw past of niet.  

Mobiel enquêtes invullen via opinieland

Je kan natuurlijk ook gewoon via jouw mobiel een enquête invullen. Reis je bijvoorbeeld met de trein naar jouw werk of studie, dan kan je deze tijd ook uitermate goed besteden door het invullen van een vragenlijst. Op die manier is jouw reistijd niet langer verloren tijd. 

Jouw mening telt

Naast dat je er geld mee verdient is het soms ook gewoon leuk om jouw mening te geven. En omdat er specifiek om jouw mening wordt gevraagd, heb je ook kans dat er iets met jouw mening wordt gedaan.

Op die manier kan je invloed uitoefenen op bijvoorbeeld de producten of dienstverlening van bedrijven. 

Opinieland geld verdienen

Kan je hier veel mee verdienen?

Dat is niet echt het geval. Om hier een inkomen mee te verdienen moet je wel heel erg veel enquêtes gaan invullen. Het is meer een optie om wat extra geld te verdienen. 

Doe je dit bijvoorbeeld op regelmatige basis, dan kan je op termijn wel een leuk bedrag bij elkaar sparen. Bijvoorbeeld een extra budget voor jouw zomervakantie. Maar je zou bijvoorbeeld ook jouw saldo aan goede doelen kunnen doneren. 

Dit kan echt iedereen!

Het is  een vorm van online geld verdienen die erg gemakkelijk is. Echt iedereen kan hier aan mee doen en direct beginnen met verdienen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld verkopen via Bol heb je geen training of uitleg nodig. Je kan bijna direct aan de slag.

En als je bijvoorbeeld eens een half uurtje `s-avonds neemt om enquêtes in te  vullen, in plaats van voor de tv te hangen of op het internet te surfen, dan kan je hier toch een extra zakcentje mee verdienen. Je kan dan jouw saldo laten uitbetalen via Paypal, of een cadeaukaart aanschaffen voor bijvoorbeeld Bol.com.

> Begin direct met geld verdienen <

Doe het wel serieus

Het invullen van  betaalde enquêtes dien je wel serieus te doen. Je wordt er tenslotte voor betaald. Je dient er dan ook gewoon even de tijd voor te nemen om deze op een goede en zinvolle manier in te vullen. 

Er talloze manieren om online geld te verdienen

Dit is slechts een simpel voorbeeld van hoe je online geld kunt verdienen. Er zijn echt talloze mogelijkheden. Uiteenlopend van erg simpel tot meer complex. Maar in onze opinie kan echt iedereen online geld verdienen. Jij dus ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *