Simpel geld verdienen

Wie wil er nou niet simpel geld verdienen? Als dit zou kunnen, dan zou toch iedereen dit doen? Daarom is de vraag; is simpel geld verdienen mogelijk, dan ook een terechte en interessante vraag.

Simpel geld verdienen - onzin of waarheid?

Deze vraag lijkt op het eerste gezicht een gemakkelijke vraag. Dat is het in mijn opinie echter niet. Je moet het eigenlijk onderverdelen in verschillende subvragen om deze goed te kunnen beantwoorden. Te weten:

  • Hoeveel geld wil je verdienen?
  • Wat wil je ervoor doen?

Hoeveel geld wil je eenvoudig verdienen?

Deze vraag heeft een grote invloed op het antwoord. Wil je gewoon wat bijverdienen, dan is dit heel erg simpel.  Een paar voorbeelden waarmee je eenvoudig wat bij kan verdienen zijn:

Simpel geld verdienen enquêtes invullen

Enquêtes invullen tegen een vergoeding

Hoe verdien je snel geld? Enquêtes invullen!! Dit kan iedereen, jong en oud. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding. Dit omdat enquêtes online dienen te worden ingevuld.

Je helpt hiermee bedrijven met het geven van waardevolle input of feedback. Op basis daarvan kunnen zij bijvoorbeeld beoordelen hoe klanten bepaalde diensten waarderen. Of hoe mensen een nieuw product beoordelen dat een bedrijf wil lanceren.

Veel bedrijven proberen dit zelf te doen door het bekende bandje met een aantal vragen na een telefoongesprek. Of een e mail die je ontvangt met een paar vragen nadat je contact met een bedrijf hebt gehad.

Jouw mening is geld waard

Er zijn echter ook legio bedrijven die onafhankelijk van klantcontact enquêtes afnemen. Hiervoor huren zij gespecialiseerde bedrijven in, zoals bijvoorbeeld opinieland. Opinieland heeft een grote database van mensen met verschillende achtergronden, leeftijd geslacht  en ga zomaar door. Op die manier kan een bedrijf eenvoudig een enquête af laten nemen met het gebruik van een bepaalde doelgroep zoals opinieland direct voorhanden heeft.

Indien jij je aanmeldt om deel te nemen aan deze enquêtes, dan krijg je een vergoeding voor elke enquête die je invult. Uiteraard zijn dit geen grote bedragen. Daarentegen is dit wel een van de simpelste manieren om geld te verdienen. Je hoeft er de deur niet voor uit en je kan het gewoon op de bank voor de tv doen.

Cashback

Geld terugkrijgen op jouw aankopen

Niet direct een manier van geld verdienen. Maar als je er goed over nadenkt, wat is nu het verschil tussen geld terugkrijgen of geld verdienen? In jouw portemonnee is het zeker geen verschil. Er zijn meer en meer webshops die werken met een cashback op aankopen. Dit om klantloyaliteit te kweken.

Door je aan te melden bij bijvoorbeeld Euroclix of spaaractief kan je deelnemen aan verschillende programma`s. Bij aangesloten webshops kan je of leuke kortingen krijgen, of je krijgt een klein percentage van jouw aankopen weer terugbetaald.

Dit is uiteraard niet iets waar heel veel geld mee te verdienen valt. Aan de andere kant is het gewoonweg zonde om te laten liggen. Dit omdat je jezelf slechts eenmalig hoeft aan te melden en dan gaat het bijna vanzelf.

Simpel geld verdienen welkomstbonus

Profiteren van welkomstbonussen

Dit is misschien een beetje vergelijkbaar met waar hierboven staat. Niet echt geld verdienen, maar gewoon heel eenvoudig en er valt bovendien best wel veel geld mee te besparen. Bijna elke aanbieder van gas, stroom & licht, tv en internet heeft wel een mooie aanbieding voor nieuwe klanten. Waarom niet gewoon regelmatig overstappen en hiervan profiteren? Dan praat je al snel over honderden euro`s per jaar.

En voor sommige diensten zoals voor gas en stroom merk je hier helemaal niks van. 

Wat echter wel belangrijk is, doe het zelf en zoek even op internet de beste aanbieding. Iedereen kent wel de telefoontjes waarbij ze je een contract proberen te verkopen. 

Ik kan je echter verzekeren dat je via de telefoon nooit de beste aanbieding krijgt aangeboden. Kijk bijvoorbeeld naar de energievergelijker op deze pagina, waar je via een eenvoudige vergelijking alle aanbiedingen op een rijtje ziet staan en voor jou het meest rendabele aanbod kan kiezen.

Wil je snel geld verdienen, dan is dit  in mijn ogen een simpele manier van geld verdienen, die je dan ook zeker niet moet laten liggen.

Actief aan de slag met simpel geld verdienen

Alle bovengenoemde methode van simpel geld verdienen zijn niet echt actief en bovendien geen methoden waarmee je op de langere termijn standaard geld gaat verdienen. 

Een welkomstbonus bij overstappen kan je bijvoorbeeld één keer per jaar aanvragen. Dat neemt niet weg dat dit het laaghangende fruit is waar je zeker van zou moeten profiteren. Anders ben je in mijn ogen gewoon een dief van jouw eigen portemonnee.

Online verkopen via Bol

Producten online verkopen

Het is tegenwoordig niet langer noodzakelijk om een eigen webshop te beheren om via het internet producten te kunnen verkopen. 

Je kan je bijvoorbeeld aanmelden bij Bol.com, om als verkoper aan de slag te gaan. En hiermee kan je dan ook behoorlijk wat geld mee gaan verdienen.

Verkopen via Bol houdt wel in dat je voorraden van producten dient aan te houden. Je dient dus een bedrag te investeren waarover je risico loopt.

Klein beginnen en opschalen is het advies

Het is echter wel zo dat je heel klein kan beginnen en dat wanneer je succesvol bent je dit eenvoudig kan opschalen. Op die manier beperk je jouw risico en heb je nog steeds dezelfde kans op succes.

Op dit moment zijn er aardig wat mensen die met het verkopen via Bol een leuk inkomen verdienen. Je dient dan wel zelf producten in te kopen, het versturen hiervan kan je aan Bol.com overlaten. 

Hierdoor kun jij dit bijvoorbeeld ook prima doen in de avonduren, naast een vaste baan.

In vergelijking met de eerder genoemde methoden, is verkopen via Bol een tijdsintensieve methode om geld te verdienen. Aan de andere kant is verkopen via Bol wel een methode waarmee je veel geld kunt verdienen. Een volledig inkomen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Producten en diensten promoten

Door het promoten van producten en diensten kan je structureel geld verdienen.

En hiermee kan je ook de stap maken van een klein bedrag verdienen naar veel geld verdienen. 

Dit omdat hier de mogelijkheden gewoonweg onbegrensd zijn. Je kan bijna elk product wat je kan verzinnen wel promoten. En indien jij een product promoot en je gebruikt daarvoor de juiste tools dan kan je hier commissies mee verdienen. Dit valt nog steeds in de categorie simpel geld verdienen, maar waarbij je dit wel professioneler aangepakt.

Producten of diensten promoten

Je gaat als het ware een eigen online business opbouwen.

Nu hoor ik je direct denken; dit is niks voor mij en is veel te moeilijk. Haak echter niet af, want het is helemaal niet moeilijk. Ik durf wel te zeggen dat het bijna voor iedereen is weggelegd.

Hoe kan je verkoopcommissies verdienen met het promoten van producten?

Dat is eigenlijk heel simpel. Je kan je eenvoudig aanmelden bij affiliate marketing aanbieders zoals Daisycon, Tradetracker of Paypro. Zij hebben talloze programma`s waarbij zij commissies aanbieden voor het promoten en verkopen van producten en/of diensten.

En dit loopt ontzettend uiteen. Van gangbare dagelijkse producten van een drogist, tot elektronica, vakanties, financiële producten, ebooks en ga zo maar door.

Om hiermee aan de slag te gaan dien je wel in het bezit te zijn van een kanaal waarop je dit kan toepassen. Maar heb je bijvoorbeeld al een social media account, zoals Facebook of Instagram, met redelijk wat volgers, dan kan je dat kanaal bijvoorbeeld gebruiken om dit direct in te zetten. Doe dit dan wel op een manier dat je niet gaat spammen, want dan zal je jouw volgers snel kwijt raken.

Wil je echter nog een stap verder gaan, dan is het opzetten van een website een aanrader. Dit is tegenwoordig echt super eenvoudig en kost bovendien bijna niks. Voor één euro leg je al een domeinnaam vast en een hostingpakket, wat je nodig hebt om jouw website online te krijgen, kost ook maar een paar euro.

En dan kan je professioneel aan de slag. Je bouwt als het ware een eigen asset op waarmee je geld gaat verdienen. 

Waarop te letten als je aan de slag wilt gaan?

Regels zijn er niet echt. Ik wil je echter wel uit mijn eigen ervaring een paar tips geven, waarop je dient te letten, om dit succesvol aan te pakken.

Het kiezen van het juiste product of dienst dat je wilt gaan promoten

Het concept draait om het gratis aantrekken van website bezoekers.

Ga je websitebezoekers werven via advertenties, dan zal je al snel merken dat dit een kostbare aangelegenheid wordt. 

En omdat de gehele gedachten is om geld te verdienen zonder investering, past dit eigenlijk niet binnen het concept van affiliate marketing. Bovendien loop je dan een risico dat het je geld gaat kosten, indien de advertenties meer kosten dan dat er binnenkomt.

Waarmee simpel geld verdienen

Producten of diensten waarmee jij affiniteit hebt

Gratis websitebezoekers krijg je via een goed website met goede content. En om goede content te creëren dien je een product of dienst te kiezen waarmee jij voldoende affiniteit hebt, om hier zodoende goede content voor te creëren. Met content bedoel ik artikelen die inhoudelijk goed en onderscheidend zijn, waardoor deze op de hoogste posities binnen Google terecht gaat komen.

Heb je bijvoorbeeld niks met klassieke muziek, ga dan dan geen pianolessen promoten want dat zal niet gaan werken. Na een paar artikelen zal je dan al problemen krijgen om nieuwe content te creëren en publiceren.

Kies voor goedlopende producten

Daarnaast dien je voor producten of diensten te  kiezen die relatief goed verkopen. Websites zoals Paypro en Daisycon houden scores bij wat betreft de conversie van de verschillende producten.

Vermijd producten en diensten met teveel concurrentie

Tenslotte dien je te kiezen voor een product waar de concurrentie nog niet al te groot is. Zijn er al duizenden mensen actief op het gebied dat jij kiest, dan wordt het lastig om hier nog een goede positie te verwerven.

Doorzettingsvermogen

Dit is het allerbelangrijkste. En tegelijkertijd voor veel mensen een groot obstakel.

Je dient een website met goede content op te zetten om zodoende bezoekers op de website te krijgen. Daarnaast is het bij Google zo dat er gewoonweg wat tijd overheen gaat voordat jouw website zichtbaar wordt.

Zonder goede content ga je het gewoon niet redden. En dan moet je toch denken aan 3 maanden lang elke week minimaal 2 artikelen publiceren, voordat je daadwerkelijk bezoekers krijgt.

Niet opgeven

En deze bezoekers heb je nodig. Want dit zijn de potentiële klanten die je kan doorverwijzen naar de website van de verkoper en om zodoende jouw commissies te verdienen.

Ga je hieraan beginnen met het idee dat je binnen een paar weken binnenloopt, dan gaat het zeker een teleurstelling opleveren.

Snel aan de slag = snel geld verdienen

In mijn opinie is het opzetten van een affiliate marketing website super eenvoudig. En het is veelal ook gewoon een kwestie van doen, hiervan leren en daar weer beter door worden. Je kan op de website van de internet succes gids hierover veel succesverhalen teruglezen.

Het is in mijn opinie wel verstandig om een stukje basiskennis op te bouwen. Hierbij moet je echt niet denken aan een programmeercursus of webdesign cursus.

Het is er meer op gericht hoe je met een paar kliks een website op kan zetten. Op welke instellingen dien je te letten en hoe bouw je een goede structuur op van de website?

Maar ook, hoe je het dient aan te pakken om website bezoekers om te zetten naar daadwerkelijke verkopers. 

Het is een kwestie van doen en uitvoeren

Geen van deze zaken is ingewikkeld. Je dient het echter wel te weten en goed te doen. Anders is het zonde van de tijd die je hierin gaat investeren. Daarom kan ik je bijvoorbeeld de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard sterk aanbevelen. Deze training maakt onderdeel uit van de internet succes gids. Deze training heeft zich al jarenlang bewezen op het gebied van online geld verdienen.

De affiliate marketing revolutie is een online training waarbij je stap voor stap wordt meegenomen hoe je een succesvolle affiliate marketing website kan opzetten. Het zijn online trainingen dus je kan deze geheel in jouw eigen tempo volgen. 

Ben je super enthousiast en wil je direct aan de slag, dan kan je er bijvoorbeeld een weekend vooruit te trekken. Na dit weekend kan je dan al volledig aan de slag als affiliate marketeer.

Wat is nu het grote voordeel van het promoten van producten en diensten?

Je kan een website eigenlijk vergelijken met wijn. Goede wijn wordt alleen maar beter door de loop der jaren. Je moet deze dan wel goed bewaren en de wijn moet van goede kwaliteit zijn.

Dat geldt ook voor een website. Een goede website wordt alleen maar beter in de loop der tijd. En als je eenmaal goede posities hebt bereikt, dan is het voornamelijk het bijhouden van de website. 

En hiervoor hoef je weinig tijd te investeren. Indien je eenmaal de positie hebt bereikt, dan kan je deze behouden met bijvoorbeeld het plaatsen van twee berichten per maand.

Bijna geen investering vereist

Op die manier heb je als het ware een passief inkomen. Je verdient geld, met heel weinig investering qua tijd. En zeker qua geld want dan praat je echt over 15€ per jaar.

Maar je moet er eerst komen. En daarvoor is de affiliate marketing revolutie de ideale tool. Er wordt gesproken over het verdienen van 200€ per dag. Dat is zeer zeker geen onzin. De echt goede affiliate websites gaan zelfs ver over dit bedrag heen.

Simpel geld verdienen affiliate marketing

Wil jij volledige vrijheid?

Werken wanneer jij wil?

Een steady inkomen en bovendien een waardevolle website

En behalve dat je een leuk steady inkomen verdient, heb je ook iets in je bezit wat ontzettend veel waard is. Op een gegeven moment kan je dan zelfs jouw website verkopen. Een affiliate website die 200€ per dag verdient, is toch wel 150,000€ waard. 

Twee keer de jaarwinst is wel het minimale wat je voor een  dergelijk website kan vragen. En afhankelijk van het onderwerp en de potentie om verder uit te breiden kan je zelfs denken aan 3 keer de jaarwinst. 

Een eigen bedrijf starten

Voor veel mensen is het een droom om een eigen bedrijf te bezitten. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het ontzettend lastig is om hiermee te binnen naast een vaste baan. 

Je dient dan al jouw vrije uren op te geven om dit voor elkaar te krijgen. En dan is het nog maar de vraag of dit werkt. Voor sommige ondernemingen dien je bijvoorbeeld beschikbaar te zijn voor vragen van klanten en dat wordt lastig indien je een volledige fulltime baan hebt.

En om  de sprong in het diepe te wagen, jouw baan opzeggen en als eigen ondernemer aan de slag gaan, is een ontzettend grote stap. Persoonlijk vind ik dit veelal ook geen verstandige keuze. Je geeft al jouw zekerheid op voor iets wat onzeker is. 

Vind je het leuk om een eigen onderneming te beginnen? Dan is opzetten van een online business, in de vorm van affiliate marketing,  in mijn ogen de perfecte manier om dit wel te kunnen combineren. 

Dit omdat je het volledig in jouw eigen tempo kan doen, je geen producten hoeft te versturen en de daadwerkelijke verkoper van de producten de aanspreekpartner voor klanten is. 

Daarnaast hoef je bijna niks te investeren. En doe je het naast een (parttime) baan dan is er ook niet de druk om direct geld te verdienen. Je kan het zien als een lange termijn project, waar je op den duur van gaat profiteren.Je begint eerst met extra geld verdienen, wat je vervolgens steeds verder uit kan gaan bouwen.

En zie je dat je succesvol bent. dan kan je op een gegeven moment alsnog de stap zetten en dan je hier volledig op toe te gaan leggen. Maar dan heb je wel de zekerheid dat je geld gaat verdienen. Want dat heb je dan immers al in de praktijk gebracht. 

Het leven met een  succesvolle affiliate website

Ga je online geld verdienen, dan kun je gaan leven op de manier waarvan je altijd hebt gedroomd. Je hebt volledige vrijheid. Je kan rustig een wereldreis gaan maken, indien je jouw laptop maar meeneemt en af en toe jouw website even bijgewerkt. Maar als je dat prettiger vindt, dan kan je ook gewoon vanuit huis werken.

Je hoeft nooit meer een baas te vragen om een dag vrij. Heb je geen zin, dan doe je lekker niks. En bovendien zal je veel meer geld verdienen dan wat op dit moment het geval is.

Je hebt het zelf in de hand

Maar zoals al gezegd. Het gaat niet vanzelf. Je moet de stap zetten en er aan beginnen. En dan vooral niet opgeven. Heb je de eerste 3 maanden niks verdiend, dan dien je gewoon door te gaan. Zolang je maar het juiste product om te promoten hebt gekozen en je blijft goede content produceren dan ga je gewoon geld verdienen.

Het stappenplan

Om direct aan de slag te gaan, hebben wij een kort stappenplan 

  1. Neem een kijkje op de websites van Daisycon, Paypro of Tradetracker om producten te vinden die bij jou passen en die goed scoren.
  2. Neem een kijkje op de website van de affiliate marketing revolutie om zodoende een indruk te krijgen van hoe dit in zijn werk gaat.
  3. Ben jij net zoals ikzelf ook overtuigd, bedenk dan een goede domeinnaam, leg deze vast en ga aan de slag.
  4. Volg alle stappen van affiliate marketing revolutie om op die manier succesvol aan de slag te gaan.
  5. Het allerbelangrijkste. Wanneer je begint, zet door en geeft niet op. Die commissies gaan echt wel komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *