Sophia Meijer

Sophia Meijer is met name bekend van TikTok. Volgens haar eigen informatie verdient zij meer dan 10.000€ per maand via TikTok. En nu heeft zij ook een training gelanceerd die jou leert, hoe je ook geld op deze manier kunt verdienen.

Tiktok verdienmodellen

Sophie Meijer heeft inmiddels meer dan 135.000 volgers op TikTok. De vraag is vervolgens hoe je deze gebruikers inzet om hier geld mee te verdienen. Hiervoor bestaan er verschillende verdienmodellen.

Sponsordeals

Wanneer je een groot aantal volgers hebt, dan wordt je interessant voor bedrijven. Je kunt dan producten of diensten van bedrijven onder de aandacht brengen. En hier willen bedrijven uiteraard voor betalen. 

Van belang is het dan wel dat jouw volgers aansluiten bij hetgeen een bedrijf probeert te verkopen. TikTok is met name populair onder jongeren, dus het zullen doorgaans producten en diensten zijn voor jongeren. Wel is het zo, dat het publiek op TikTok inmiddels ook meer en meer volwassenen aantrekt. Dit biedt dus weer nieuwe mogelijkheden.

Hoeveel een bedrijf wil betalen voor sponsoring, hangt grotendeels af van het aantal volgers dat je hebt. Je kunt jezelf zelfs voor langere tijd verbinden aan bedrijf, zodat je op regelmatige basis promoties uitvoer. Op die manier ben je verzekerd van een vaste inkomstenbron.

Affiliate marketing

Je kunt ook affiliate marketing toepassen via TikTok. Op die manier hoef je niet direct een contract af te sluiten met een bedrijf, of een sponsordeal binnen te halen. Ook hier is het van belang dat jouw doelgroep aansluit op hetgeen je gaat promoten.

Naast direct affiliate marketing toepassen, kun je de korte filmpjes op TikTok ook gebruiken om een ander affiliate marketing kanaal te versterken. Op die manier zal je indirect geld verdienen.

Is geld verdienen via TikTok moeilijk?

Bijna alle vormen van online geld verdienen zijn niet moeilijk. Het belangrijkste is dat je aan de slag gaat. En dan niet een keer een paar uurtjes, maar dat je echt met volle overgave ervoor gaat. Dit kan in het begin best lastig zijn. Je zult jouw vrije uren moeten investeren, zonder dat dit iets oplevert.

Het is praktisch onmogelijk om binnen een paar weken vele volgers op TikTok te hebben. Hiervoor zal je regelmatig iets dienen te posten. Wanneer je eenmaal het punt bereikt, dat je een aanzienlijk aantal volgers hebt, dan zal het steeds eenvoudiger worden. Mensen zullen dan bijvoorbeeld andere mensen over jou gaan vertellen. Als het ware kan je op die manier exponentieel groeien. Des te meer volgers je hebt, des te meer nieuwe volgers je zult aantrekken.

Sophia Meijer TikTok

Leren van een expert

Wanneer je ook geld wilt gaan verdienen via TikTok, dan is de beste methode om dit te doen aan de hand van de kennis van een expert. De Viral Academy van Sophie Meijer is hiervan het ultieme voorbeeld. In deze training deelt zij alles wat zij zelf weet en heeft geleerd, op dit gebied. Het is als het ware haar blueprint die zij zelf heeft gevolgd.

Naast bovengenoemde verdienmodellen, behandelt zij nog een aantal andere interessante verdienmodellen. Wanneer je de training hebt gevolgd, dan kun je ook aan de slag als freelancer als TikTok expert voor bedrijven. Hiervoor kan je terecht op Fiverr.

Doordat het aantal gebruikers nog steeds elke dag groeit, zijn bedrijven op zoek naar mensen die kunnen helpen bij het inzetten van TikTok. Maar wat dacht je van dropshipping? Ook dat is mogelijk.

Wil jij ook geld gaan verdienen via TikTok? De expert op dit gebied legt jou alles in detail uit!

> Bekijk de online training

Niet zelf op beeld verschijnen

Voor veel mensen is het zelf in beeld verschijnen een obstakel. Het is echter niet noodzakelijk om zelf voor de camera te verschijnen.. Hoe je TikTok kunt inzetten om geld te verdienen, zonder dat je zelf op de camera verschijnt, dat legt Sophia Meijer je precies uit in de Viral Academy.

Money Mastermind

Behalve direct aan de slag gaan met de training van Sophia Meijer, kun je ook terecht bij Money Mastermind. Zij is namelijk ook verbonden aan dit platform. Op het platform van Money Mastermind krijg je direct toegang tot verschillende trainingen. Ook thema`s zoals dropshipping, het opzetten van een webshop, verkopen via Bol.com en dropshipping komen aan bod. 

Dit unieke concept leert je alles over de verschillende methoden om online geld te verdienen. En dat is op veel meer manier mogelijk, dan dat je zou verwachten.

> 15 verschillende verdienmodellen
> Trainingen praktijk experts

> Maandelijkse groepscoaching
> Exclusief ondernemersnetwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *