Spaaractief

Je kan natuurlijk extra geld verdienen, maar je kan ook geld besparen op hetgeen je uitgeeft. Uiteindelijk zal het resultaat hetzelfde zijn. Je zal meer geld overhouden om te besteden aan dingen die je leuk vindt. Spaaractief is een website die je hierbij helpt.

Het sparen van spex

Via spaaractief spaar je zogenoemde spex. Deze spex zijn geld waard. Indien je voldoende spex hebt gespaard, dan kan je deze contant laten uitbetalen. 

Je dient hierbij niet te verwachten dat je hiermee direct honderden euro`s gaat verdienen. Je kunt de verdiensten vergelijken met hetgeen je kan verdienen met het invullen van betaalde enquêtes. Aan de andere kan gaat het om veel zaken waar je toch al geld aan uitgeeft. Daarnaast kan je op deze manier eenvoudig thuis geld verdienen.

>> Begin met spex sparen <<

Geld verdienen met klikken en mails lezen

Naast dat je geld kunt verdienen door middel van het online shoppen, kan je ook geld verdienen met het lezen van e mails en het klikken op banners. 

De vergoeding die je ontvangt zijn een paar cent per klik of het lezen van mails. De website spaaractief verdient hier dan weer geld mee. Deze verdiensten delen zij vervolgens met jou.

De accountscore

Er wordt gewerkt met een accountscore. Hoe precies de accountscore wordt berekend is niet bekend. Wat wel bekend is, is dat het een combinatie is van online shoppen, het lezen van mails en het klikken op banners.

Om in aanmerking te komen voor een uitbetaling dien je een minimale accountscore van 5.5 op te bouwen. Deze score van 5.5 is voor spaaractief een teken dat zij geld verdienen. Hetgeen zij doen, is het delen van hun inkomsten met jou. 

Indien zij niks verdienen dan valt er weinig te delen. Daarom is de accountscore van belang.

Waar kan je spex mee verdienen?

Denk hierbij aan het afsluiten van een mobiel telefooncontract. Door dit te doen via de website van spaaractief ontvang je hiervoor spex, die je zoals al gezegd kan omzetten in keiharde euro`s. Maar ook als je iets koopt bij bijvoorbeeld de Mediamarkt kan je 1% cashback ontvangen. 

Zoals al gezegd, het gaat niet om mega grote bedragen. Maar op jaarbasis kan het toch oplopen. En uiteindelijk hoef je er maar bijzonder weinig voor te doen. Registreren op de website van spaaractief is voldoende om direct te beginnen met het sparen van spex.

Doe jouw aankopen online

Wel is het zo dat je jouw aankopen dan via internet dient te doen. Je ontvangt namelijk geen klantenkaart of dergelijke.

Het is dus zowiezo rendabel om zoveel mogelijk online te kopen. 

Daarnaast is het zo dat je online vaak voordeliger uit bent, dus bespaar je eigenlijk dubbel.

Is spaaractief wel betrouwbaar?

spex sparen

Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je de beste aanbiedingen vindt, indien je iets aanschaft via de website van spaaractief. En daarnaast dien je er ook zeker van te zijn dat het saldo dat je hebt gespaard uiteindelijk ook op jouw bankrekening wordt gestort.

Zelf hebben wij goede ervaringen. In onze ogen doen zij wat zij beloven. Om zeker te zijn dat wij niet de enige zijn met goede ervaringen, hebben wij verschillende websites geraadpleegd. 

Het bereiken van de minimale accountscore

De ervaringen zijn wisselend. Sommige gebruikers zijn uitermate positief maar er zijn ook negatieve ervaringen terug te vinden.

De meeste negatieve reacties zijn gericht op de accountscore. Sommige gebruikers hebben moeite met het behalen van de minimale accountscore van 5.5, om in aanmerking te komen voor een uitbetaling. 

Trage uitbetaling

Daarnaast wordt er ook geklaagd over de traagheid van uitbetalen. Er staat echter duidelijk op de website vermeld dat de uitbetaling tot 45 dagen in beslag kan nemen. Dit omdat zij geen geld voorschieten, maar eerst zelf dienen te worden uitbetaald door hun partners.

Onze opinie

Persoonlijk vinden wij dit een erg interessant concept. Er wordt door veel websites geld verdiend met het aanbrengen van klanten of het adverteren. Het concept van spaaractief om dit te delen met de gebruikers is in onze ogen een prima initiatief.

>> Begin met spex sparen <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *