Structureel geld verdienen of op korte termijn geld verdienen

Wie wil dat nou niet? Snel geld verdienen. En indien mogelijk ook nog eens snel en veel geld verdienen. Dit lijkt een utopie en dat is het eigenlijk ook wel. Op korte termijn veel geld verdienen is in mijn opinie gewoonweg niet mogelijk. Structureel geld verdienen verdient in mijn opinie dan ook de voorkeur.

Investeer in jouw toekomst

Dit alles neemt niet weg dat als je nu een tijdsinvestering doet, je in de toekomst zeker wel veel geld kunt verdienen. En dan als bijkomstigheid dat je er vanaf dat moment ook niet al te veel meer voor hoeft te doen. Bovendien is structureel geld verdienen veel interessanter dan op korte termijn over een klein beetje extra geld te beschikken.

Om dit te bereiken, dien je een online business op te bouwen. Maar ik  moet je wel waarschuwen. Het opbouwen van een gedegen en winstgevende online business gaat niet vanzelf. Bovendien dien je er de nodige tijd voor uit te trekken.

Wanneer pluk je de vruchten van jouw werk?

En dat is best lastig. Je dient in mijn opinie in je achterhoofd te houden, dat je de eerste 6 maanden niet veel gaat verdienen. Deze tijd zal je moeten investeren in het opbouwen van een online onderneming. 

Daarentegen, heb je jouw online business staan, dan ga je hier op zeker van profiteren. Op het moment dat het geld begint binnen te komen, hoef je er bovendien ook niet heel veel meer voor te doen. 

Dan is het een kwestie van het onderhouden van hetgeen je hebt opgebouwd. Hiervoor heb je niet meer dan een paar uur per week voor nodig.

Wil je echt veel geld verdienen?

Tenzij je natuurlijk meer en meer wilt gaan verdienen. En dat is erg realistisch.

Je kan het bijna een verslaving noemen. Want als je 3,000€ per maand verdient en je weet dat je als nog meer tijd gaat investeren, dat je dan ook 5,000€ of zelfs wel 10,000€ kan verdienen, dan is de kans groot dat je dit gaat doen. Dan ben je mijn ogen echt goed bezig.

Je bent voor jezelf de weg naar volledige financiële onafhankelijkheid aan het opbouwen. Stel je eens voor dat je dit soort bedragen verdient en dat je volledig eigen baas bent.

Structureel veel geld verdienen

Je kan doen en laten wat je wilt. Wil je 5 keer per jaar op vakantie? Geen probleem. Als je zoveel geld verdient dan kan je dat gemakkelijk betalen.

Wel zie je veel e mails voorbij komen die jouw beloven dat dit allemaal vanzelf gaat. Dit is echter gewoonweg niet waar. Moeilijk is het niet. Je dient het wel te doen en door te zetten.

Werken vanuit exotische locaties

Bovendien kan je er ook voor kiezen om een paar maanden vanaf exotiische locatie te gaan werken. En vanaf deze locatie kan je gewoon jouw werkzaamheden voortzetten en jouw online business steeds verder uit te bouwen. 

Je hoeft dit echt niet vanuit Nederland te doen. Een internetverbinding en een laptop is alles wat je nodig hebt.

Profiteer ook van de miljarden euro`s die worden uitgegeven

De aangewezen methode voor dit alles heet affiliate marketing. Er worden miljarden euro`s per jaar verdient door degene die zich hierop toeleggen. En er staat jou niks in de weg om dit ook te gaan doen. 

Succesvolle affiliate marketing websites brengen meer dan 100,000 euro per jaar in het laatje. En de eigenaren van deze websites hoeven er bijzonder weinig voor te doen.

Mijn ervaringen

Het is een kwestie van vallen en opstaan. Het lastigste is bepalen wat het moment is om ergens mee te stoppen. Zo heb ik een aantal websites in mijn bezit gehad die weinig opleverde. Toch geloofde ik zelf in het succes van deze websites. Op een gegeven moment dien je er dan toch voor te kiezen om iets anders te gaan doen. 

Met een volgende project promootte ik een spaar platform. Voor elke klant ontvang ik 80€. Gemiddeld breng ik nu meer dan 1 klant per dag aan. Dus met één enkel affiliate programma zit ik al op minimaal 2.500€ per maand. Ga je bijvoorbeeld aan de slag via Fiverr, dan zal je hiervoor aardig wat uren dienen te werken. Voor mij komt dit geld nu bijna op de automatische piloot binnen.

Ben jij een doorzetter?

Het enige wat zij hebben gedaan is de stap zetten. Daarnaast zijn zij doorzetters. Ze hebben een doel voor ogen waarvoor zij alles willen doen om dit te bereiken. En dit is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Gewoon doen en doorzetten. Maar zoals al gezegd, ga je op deze manier snel geld verdienen? Dat niet.

Maar is het niet gewoonweg beter om op termijn continue veel geld te verdienen, zonder hard te hoeven werken, dan snel geld verdienen op korte termijn. 

Doorzetten om geld te verdienen

En dat wanneer dit geld op is, je weer van voren af aan dient te beginnen?

Structureel geld verdien. En dan het liefst ook veel geld. Maandelijks meer dan 3,000€, zonder dat je er al teveel voor hoeft te doen!

Voorkom teleurstellingen

Of je nu e books gaat schrijven een affiliate programma gaat promoten of je gaat via Bol.com verkopen, het gaat niet vanzelf. Wanneer de verwachting is dat je binnen een paar weken gaat binnenlopen, dan zal dit tot een teleurstelling leiden. Dan is de kans dat je het snel opgeeft levensgroot. 

Van belang is altijd om de lange termijn visie te hanteren. Er zijn talloze methoden om geld mee te verdienen. Ten eerste vraagt dit om tijd en doorzettingsvermogen. Maar ook dien je te kunnen omgaan met teleurstellingen. Er zullen gegarandeerd dagen of weken tussen zitten dat je niks verdient. Op dat moment dien je dan gewoon door te zetten, totdat het geld binnenkomt.  

Slim investeren van verdiensten

Indien het uiteindelijke doel is om financieel onafhankelijk te worden, dan is het ook van belang om hetgeen je verdient weer verstandig te investeren. Richt je jezelf op het promoten van affiliate marketing programma`s, dan kan je wellicht met de verdiensten een nieuwe website aanschaffen. 

Of je kunt het geld dat je verdient beleggen in aandelen. Wanneer je aandelen koopt, dan zal hetgeen je hebt verdiend alleen maar gaan groeien. Wel dien je dan uiteraard slim te beleggen. Het is dan ook weer niet zo dat je per se een toename van het vermogen zal zien.

Uitstellen is geen goed idee

Om succes te hebben, dien je een beslissing te nemen en direct aan de slag te gaan. Indien je denkt, ik ga hier volgende week mee aan de slag, dan is de kans erg groot dat je dit niet gaat doen. Door directe een actie te ondernemen, vergroot je de kans dat je daadwerkelijk aan de slag gaat enorm.

Stel dat je affiliate marketing wilt gaan toepassen. Dan zou je eigenlijk direct een domeinnaam dienen vast te leggen of bijvoorbeeld een hosting pakket aan te schaffen. Op die manier heb je een stok achter de deur dat je werkelijk aan de slag gaat. Je hebt jezelf dan als het ware vastgelegd. Dit hoeft overigens helemaal niet veel te kosten. 

Een domein heb je vaak al voor een euro en ook een hostingpakket hoeft je niet meer dan een paar euro per maand te kosten. Een van de meest populaire hosting aanbieders is op dit moment Vimexx. Hier maak ik zelf ook gebruik van en ben ik erg tevreden over.

Je dient natuurlijk wel na het zetten van de eerste stap verder te gaan. Echter, door de eerste stap direct te zetten vergroot je deze kans enorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *