Thomas Mulder

Met elk social media platform kun je geld verdienen. Zo kun je ook geld verdienen met Pinterest. Op dit vlak is Thomas Mulder een expert. Het goede nieuws is dat hij ook verbonden is aan het Money Mastermind platform van Jelline Brands.

Wie is Thomas Mulder

Thomas Mulder is een eCommerce expert die zich met name heeft toegelegd op Pinterest. In mijn opinie worden de mogelijkheden op Pinterest nog wel eens onderschat. Veel mensen denken direct aan Instagram of Youtube, wanneer zij het hebben over geld verdienen via social media.

Thomas biedt naast een training op het gebied van geld verdienen met Pinterest ook mentorships voor ondernemers. Op die manier ondersteunt hij ondernemers, om dit social media kanaal optimaal in te zetten.

Is hij echt succesvol?

Ik vind het altijd lastig om in te schatten hoe succesvol iemand is. Om trainingen of cursussen te verkopen, is het van belang dat je zelf succesvol bent.

Wanneer je zelf miljonair bent, dan zal dit cursisten enorm aanspreken. Verdien je daarentegen zelf amper iets, dan zal niemand jouw cursus of training afnemen. Thomas Mulder is nog relatief jong met zijn 25 jaar. Toch is hij alweer een fors aantal jaren actief binnen de eCommerce. In zijn eerste jaar dat hij actief was, zou hij al meer dan een miljoen omzet hebben gedraaid. Ik durf op dit punt echter niet te zeggen of dit ook daadwerkelijk klopt. Dit is iets wat aalleen hij zelf met zekerheid kan zeggen. 

Thomas Mulder Pinterest

Money mastermind

Persoonlijk vind ik de training van Thomas Mulder een goede toevoeging voor Money Mastermind. Op die manier krijg je nog meer mogelijkheden aangereikt om online geld te verdienen. Daarnaast kunnen de verschillende vorm van geld verdienen elkaar ook versterken. 

Bij affiliate marketing is het een goede strategie om naast een website verschillende social media platformen in te zetten. Daarbij is het dan ook van toegevoegde waarde, dat de verschillende trainingen betreffende de verschillende platformen, door experts worden verzorgd.

Geld verdienen met Pinterest

Geld verdienen op Pinterest is op verschillende manieren mogelijk. Zo kun je bedrijven gaan promoten waarvoor deze bedrijven je zullen betalen, producten of diensten gaan verkopen en ook kun je affiliate marketing prima toepassen met behulp van Pinterest. 

Het platform heeft alleen al in Nederland maandelijks 3,5 miljoen actieve gebruikers. Dit biedt tal van mogelijkheden. Niet elke ondernemer is zich hiervan bewust. De focus gaat veelal naar Instagram, Facebook en TikTok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *