Thuiswerk vacatures

Op zoek naar thuiswerk vacatures? Dan  ben je hier op het juiste adres. Wij helpen je opweg naar het vinden van thuiswerk, Een baan waarbij je jouw huis niet uit hoeft, dat klinkt toch ideaal.

Bij thuiswerk vacatures dienen we onderscheid te maken tussen parttime banen of een fulltime baan. Een thuiswerk vacature vinden voor een fulltime baan is over het algemeen lastiger dan een parttime baan. 

De verschillende opties

Hieronder bespreken we de verschillende opties voor het werken vanuit huis. Al deze opties hebben zo hun eigen voordelen en nadelen.

Enquêtes invullen

Er is een grote vraag naar mensen die online enquêtes willen invullen. Meer en meer bedrijven maken hier gebruik van, om op deze manier waardevolle informatie te verkrijgen. 

Je kan hierbij denken aan vragen over een bepaald product, dienst  of bedrijf. Maar ook bijvoorbeeld hoe vaak je gebruik maakt van bepaalde producten of diensten, om de marktomvang in kaart te brengen. Opinieland is op dit gebied een van de bekendere aanbieders van betaalde enquêtes.

Een fulltime inkomen verdienen met het invullen van enquêtes is lastig, of eigenlijk onmogelijk. In onze ogen zou je het dan ook meer dienen te zien als een bijverdienste.

Voordelen

Het aanbod van in te vullen enquêtes is redelijk groot.

Je kan het doen wanneer het jou uitkomt.

Nadelen

De verdiensten per uur liggen niet al te hoog.

Je moet soms lang wachten totdat je wordt uitbetaald.

Producten testen

Nauw verbonden aan het invullen van enquêtes is het testen van producten. Je dient dan bepaalde producten uit te proberen en aan de hand van jouw ervaringen een aantal vragen te beantwoorden.

Het aanbod van thuiswerk vacatures op het gebied van producten testen is aanzienlijk kleiner dan het invullen van enquêtes. Daarentegen is het in onze opinie wel veel leuker om te doen.

Voordelen

Het is ontzettend leuk om te doen.

Je mag de producten die je test doorgaans houden.

Nadelen

 Het aanbod van producten om te testen ligt niet al te hoog.

De verdiensten zijn niet al te hoog.

Administratief werk

Met het uitvoeren van administratief werk kan je op een meer structurele basis geld ontvangen. Wel zijn er minder thuiswerk vacatures voor administratief werk dan dit bij bijvoorbeeld het invullen van enquêtes het geval is. 

Het voordeel van administratief thuiswerk is dat je niet gebonden bent tot het uitvoeren van werkzaamheden voor bedrijven in Nederland. De meeste thuiswerk vacatures vind je namelijk op internationale websites.

De meest populaire website op dit moment is Fiverr. Op Fiverr kan je een account aanmaken en op die manier jouw diensten aanbieden. Wel concurreer je dan met mensen uit landen zoals India. Dit zet de uurtarieven enigszins onder druk. 

Op Fiverr kan je allerlei soorten thuiswerk vinden. Van virtual assistant, vertalen, web design en ga zomaar door.

Voordelen

Via Fiverr is er een redelijk groot aanbod van gevarieerde opdrachten te vinden.

Je de werkzaamheden veelal uitvoeren wanneer het jou uitkomt en het kan ook part-time.

Nadelen

Tarieven staan onder druk door concurrentie uit lagelonenlanden.

De eerste opdracht is lastig binnen te halen. Dit wordt eenvoudiger naarmate je meer positieve recensies hebt.

Inpakwerk

Ook al neemt het aanbod af, het bestaat nog steeds. Verschillende bedrijven zoeken nog steeds mensen voor inpakwerk. Dit kan gaan om producten maar bijvoorbeeld ook het samenstellen van marketingmaterialen. 

Doordat het aanbod echter niet al te groot is, zijn de inkomsten die je hiermee kan genereren onzeker. Soms zitten er weken tussen dat je lekker kunt verdienen, maar daarna kan het ook weer weken zo zijn. dat er bijna niks binnenkomt.

De reden voor het afnemende aanbod is dat er veel inpakwerk wordt uitbesteed naar Oost Europa. Indien de hoeveelheid inpakwerk groot is, dan is het rendabeler om alles naar Oost Europa te verschepen, het daar te laten inpakken en vervolgens weer terug  te laten sturen. Een voorbeeld hiervan zijn de corona tests van de overheid die op deze manier zijn verpakt.

Voordelen

Indien je snel werkt kan je een redelijk uurtarief verdienen uitkomt.

Nadelen

Het aanbod wordt steeds beperkter en daarnaast ook onzekerder.

Telefonisch enquêteur

Via TNS Nipo kan je jezelf inschrijven als telefonisch enquêteur. Je dient dan mensen te bellen en bepaalde vragen te stellen. De onderwerpen van deze vragen verschillen dan per opdracht. Des te meer ervaring je hebt op dit gebied, des te complexer de enquêtes zullen worden.

Voordelen

Er is een groot aanbod van opdrachten waaruit je kunt kiezen.

Je hebt redelijk veel vrijheid bij het bepalen van jouw werktijden en is ook mogelijk voor een beperkt aantal uren uur per week.

Nadelen

Mensen overtuigen mee te werken kan lastig zijn.

Verdiensten worden ook gebaseerd op performance. Wanneer je niet al te succesvol bent vallen de verdiensten tegen.

Ondernemen vanuit huis

Ondernemen vanuit huis is ook een goede optie om geld te verdienen. Hiervoor bestaan er verschillende mogelijkheden. 

Affiliate marketing

De affiliate marketing optie is hierbij onze favoriet. Op deze manier bouw je zonder investering een eigen business op. Het allermooiste is, dat na verloop van tijd je geld kunt verdienen met een minimale tijdsinvestering.

Dit wil niet zeggen dat je direct veel geld gaat verdienen en je er niks voor hoeft te doen. Het wordt nogal eens mooier geschetst dan dat de werkelijkheid is. Echter, geld verdienen met affiliate marketing is zeer zeker mogelijk.

Voordelen

Je kan echt veel geld verdienen. Heel veel zelfs.

Je bent volledig baas over jouw eigen agenda.

Nadelen

Je gaat niet van vandaag op morgen geld verdienen..

Op het moment dat je nog niks verdient kan het frustrerend zijn.

Verkopen via Bol

In Amerika zijn er een groot aantal mensen die leven van het verkopen via Amazon. Dit door producten goedkoop in te kopen en vervolgens door te verkopen via Amazon. Inmiddels is deze methode van geld verdienen in Nederland ook sterk in opkomst. 

Maar dan niet via Amazon maar via Bol.com. Verkopen via Bol.com biedt talloze mogelijkheden om vanuit huis geld te verdienen. Je kan namelijk de distributie geheel uitbesteden aan Bol.com.

Voordelen

Je kan veel geld verdienen.

Door het verkopen via Bol.com bouw je echt een eigen bedrijf op. Dit bedrijf kan je later zelfs voor een goed bedrag verkopen.

Nadelen

Het is niet zonder risico. Je zult producten dienen in te kopen met het risico dat je deze niet kwijtraakt.

Het vergt de nodige kennis om succesvol te worden en blijven.

Onze conclusie

Op het gebied van thuiswerk vacatures is er echt wel het nodige te vinden. Helaas is het bij de meeste thuiswerk vacatures wel zo dat je er niet van kunt leven. Het is meer een aanvulling op het inkomen.

Om echt te kunnen leven met thuiswerken, dien je toch te gaan ondernemen. Dit dient dan wel in jouw DNA te zitten. Ben je iemand die snel opgeeft, dan kan je er beter niet aan beginnen. Heb je wel ondernemersbloed, dan zijn de mogelijkheden eigenlijk onbeperkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *