Beleggen wordt steeds aantrekkelijker gezien de aanhoudende lage rente. Echter, ook al ontvang je geen rente over spaargeld, je loopt ook niet het risico dat je het geld kwijtraakt. Omdat er steeds meer mensen gaan beleggen, gaan we op deze pagina eens kijken naar de Trading Navigator methode van Harm van Wijk. 

Is dit iets waar je als belegger op kan vertrouwen en kun je hiermee hogere rendementen behalen?

Wordt spaargeld minder waard op een spaarrekening?

Wat betreft de stelling dat spaargeld niet minder waard wordt op een spaarrekening, dienen we hier echter wel direct een kleine kanttekening te plaatsen. Door inflatie wordt geld namelijk minder waard. Met 100€ op dit moment koop je bijvoorbeeld veel minder dat dit pakweg 20 jaar geleden het geval was. 

Dus eigenlijk wordt het geld wat je op een spaarrekening hebt staan elk jaar minder waard. 

En bevind je jezelf in de situatie dat je over veel spaargeld beschikt, waardoor je ook nog de vermogensbelasting dient te betalen, dan wordt het spaargeld elk jaar nog minder waard. Dit omdat de te betalen belasting hoger is dan de spaarrente die je ontvangt.

Dit is dus een extra motivatie om te gaan beginnen met beleggen. Maar hoe begin je hier nu mee en zorg je ervoor dat je geld veilig is.

Mijn eigen ervaring en expertise op het gebied van beleggen

Zelf heb ik  een universitaire opleiding aan de universiteit van Groningen afgerond, met de afstudeervariant FBA. Dit staat voor Financiering, Belegging en Accounting. 

Ik mag dus wel stellen dat ik over de nodige theoretische kennis beschik op dit gebied. Zo heb ik diepgaande colleges gevolgd over bijvoorbeeld opties en de mogelijke strategieën op dit gebied. Ook weet ik het nodige over beleggingsmodellen en  hoe deze in elkaar steken.

Maar zelfs dit is geen garantie om succesvol te zijn op het gebied van beleggen. 

In mijn opinie is het allerbelangrijkste: praktijkervaring. En hier komt de trading navigator om de hoek kijken. De trading navigator methode is een online training met bijbehorende trading software op het gebied van beleggen, welke is samengesteld door Harm van WIjk. 

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is het hoofd beleggen van Beleggen.com. Daarnaast is hij hiervoor actief geweest als adviseur bij grote banken zoals Citibank, ING, Binck, SNS bank en ABN AMRO. 

Bij de ABN AMRO was Harm van Wijk bijvoorbeeld de adviseur voor de ABN AMRo turbo`s. Een relatief nieuwe manier van beleggen die als risicovol en innovatief wordt beschouwd. 

Ook is hij auteur van het boek: “in 10 stappen succesvol beleggen”. Dit boek heeft de nodige aandacht gehad bij bijvoorbeeld de Radio 1, Radio 2 en ook BNR nieuwsradio.

Als je mij vraag zou stellen; Wie is de beleggingsexpert in Nederland? Dan zou ik daar persoonlijk direct op antwoorden: Dat is Harm van Wijk.

Zijn 32 jaar ervaring op het gebied van beleggen heeft hij omgezet in de Trading Navigator. Hiervan hebben inmiddels 13,000 beleggers dankbaar gebruik van gemaakt. 

Wat houdt de Trading Navigator methode nu eigenlijk in?

De Trading Navigator methode bestaat uit verschillende onderdelen. Van een online training tot en met toegang tot uitgebreide en geavanceerde software om hetgeen je leert eenvoudig en snel in de praktijk te brengen.

> Bekijk nu de gratis en vrijblijvend de training

Een online training voor de basisbeginselen

Het begint allemaal met een 6 weekse online training, hetgeen je alles leert wat je dient te weten als beginnend belegger. Maar eigenlijk kan je ook wel zeggen dat de meer ervaren belegger hier nog het nodige van op kan steken.

Deze online starterstraining behoed je direct voor de veelgemaakte beginnersfouten. En deze fouten kunnen je als belegger ontzettend veel geld kosten.

Toegang tot de trading software

Daarnaast krijg je de beschikking over geavanceerde trading software. Deze software helpt je bij  het maken van de juiste keuzes. Deze software is zo geavanceerd dat je het eigenlijk wel kan vergelijken met software die de grote banken gebruiken bij hun beleggingsstrategie.

In eerste instantie kan deze software er een beetje overweldigend uitzien. Het bestaat uit veel cijfers en grafieken die je dient te kunnen lezen en interpreteren. 

Maar hier hoef je jezelf geen zorgen over te maken. Dit wordt allemaal haarfijn uitgelegd en binnen de kortste tijd zal je jezelf deze software helemaal eigen maken. En dan kan je bijna per direct beginnen met geld verdienen.

Elke dag 3 concrete tips

Daarnaast krijg je elke dag 3 tips op het gebied van mogelijke investeringsmogelijkheden. Dit is belangrijke en vooral ook actuele informatie die je direct kan toepassen in de praktijk.

Een dagelijkse markt en trading update

De dagelijkse update die je ontvang brengt je direct op de hoogte van het belangrijkste financiële nieuws en hetgeen er speelt op het gebied van de effectenmarkt. Op die manier hoef je niet zelf continu het internet af te speuren naar waardevolle informatie.

Online en live Q&A sessies

Bij de Q&A sessies die ook behoren tot de Trading Navigator, kan je al je vragen stellen die dan worden beantwoord door de echte beleggingsexperts. Dit zijn ervaren mensen die weten waar ze het over hebben.

Zelfs al heb je zelf geen vragen, dan kan je door middel van deze sessies ook het nodige leren van de vragen die anderen stellen. Op die manier leer je ook weer over zaken waar jezelf nog niet aan gedacht had.

Toegang tot de besloten community

De community stelt je in staat om ervaringen met elkaar te delen. En ook hier kan je terecht met jouw vragen die doorgaans snel worden beantwoord door andere leden van de community. Daarnaast is het ook gewoon leuk om te communiceren met gelijkgestemden.

Eenvoudig wereldwijd beleggen in aandelen 

Een belangrijk uitgangspunt bij beleggen is dat je dient in te spelen op alle kansen die zich voordoen. Hoe beperkter je jouw geld belegd, des te minder kansen je kan benutten.

Focus je jezelf bijvoorbeeld alleen op aandelen die zijn genoteerd binnen de AEX index, dan zal je veel kansen laten liggen.

Niet alleen met betrekking tot bijvoorbeeld aandelen die genoteerd zijn in de AMX index, maar ook buitenlandse aandelen van bijvoorbeeld de NASDAQ, maar ook de Duitse DAX en het  Franse CAC40.

Beleggen en speculeren vraagt veel tijd

Beleggen kan best tijdsintensief zijn. Indien je het nieuws een week niet volgt, dan kan er opeens veel gebeuren en veranderen. Daarbij loop je dan het risico dat je of een enorme kans laat lopen, of dat je geld verliest op de portefeuille die je in bezit hebt.

Hierdoor is de inzet van software een meer dan handige tool. De software van de Trading Navigator zorgt er namelijk voor dat je niet dagelijks het nieuws hoeft te volgen. Dit doet de software voor jou. En bovendien vertaalt deze software de informatie ook in adviezen voor het aankopen of verkopen van effecten.

Hierdoor zou je uiteindelijk niet meer dan 5 minuten per week kwijt zijn met het beleggen. 

En daarnaast ook nog eens een hoger rendement realiseren dan dat je zelf continu het nieuws volgt en op basis hiervan zelf jouw verkoop- en koopbeslissingen maakt.

Dat klinkt natuurlijk fantastisch. Maar dan is de vraag natuurlijk, hoe goed is deze software? Want is de software niet betrouwbaar, dan kan je dat veel geld kosten.

> 32

Jaren ervaring

> 13000

Gecoachte beleggers

> 2300

Gepubliceerde blogs

De praktijkervaringen van gebruikers van de Trading Navigator methode

Zoals al eerder gezegd, het verleden biedt geen garanties voor de toekomst. Alleen heb je alleen de historische gegevens om te kunnen beoordelen of de software van de Trading Navigator methode daadwerkelijk doet wat het beloofd. 

Hiervoor zijn we opzoek gegaan naar ervaringen en reviews van echte gebruikers.

Op de website van trading navigator zelf kom je een aantal zeer lovende recensies tegen. 

Echter, zij proberen de software te verkopen en zij selecteren zelf wat zij laten zien. En dit zijn natuurlijk de heel goede recensies. 

Daarom zijn we op zoek gegaan naar onafhankelijke recensies. Dit valt echter niet mee. De eerste pagina`s op Google zijn allemaal recensiewebsites, waar mensen recensies schrijven maar het programma niet zelf hebben uitgeprobeerd. 

Dit helpt dan ook niet echt om de echte ervaringen en recensies te vinden.

Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beoordelingen binnen Google Reviews voor Beleggen.com. Dit is namelijk het bedrijf van Harm van Wijk, van waaruit hij de Trading Navigator methode aanbiedt.

Recensies van Beleggen.com via Google Reviews

Het aantal beoordelingen binnen Google Reviews is op dit moment nog niet al te groot. Er zijn slechts 17 reviews achtergelaten. 

Trading Navigator Methode Google reviews

Dit kan echter ook als positief worden gezien. Mensen zijn nu eenmaal meer geneigd om een review achter te laten wanneer ze ontevreden zijn met iets wat zij hebben gekocht. Als iets als goed wordt ervaren dan hebben mensen minder de neiging een review achter te laten.

De algemene beoordeling op basis van de 17 Google reviews is maar liefst 4.7 van de maximale score van 5. Dat is in onze opinie erg hoog te noemen. 

Want ga maar na. Met een dergelijk laag aantal reviews, dan zal één negatieve review direct het gemiddelde doen laten dalen. 

Wat is er opvallend binnen de Google Reviews?

Wat je veel ziet terugkomen is dat alles als zeer praktisch wordt ervaren en bovendien duidelijk wordt uitgelegd. 

Zelfs de mensen die compleet nieuw zijn met het thema beleggen kunnen na het volgen van de online training direct aan de slag met het handelen in zowel aandelen als opties.

Is de Trading Navigator methode de investering waard?

In eerste instantie lijkt de investering die je dient te doen voor het aanschaffen van de Trading Navigator Software best wel fors. De bedraagt namelijk 997€. 

Je ziet regelmatig voorbij komen dat de normale prijs 1,997€ is en deze tijdelijk voor het genoemde bedrag van 997€ wordt aangeboden. Tijdelijk dien je hier mijns inziens een beetje ruim te interpreteren. Want voor zover ik kan zien, is dit al tijden de daadwerkelijke prijs.

Is laten beleggen niet verstandiger?

Mijn persoonlijke mening is dat de Trading Navigator methode eigenlijk een vervanging is van het laten beleggen. Bij het laten beleggen, waarbij de vermogensbeheerder de transactie plant en uitvoert dien je een vergoeding te betalen. Dit is doorgaans een percentage over het vermogen dat in beheer is en ligt zo tussen de 0,5% en 1%. 

Bij deze manier van het beheerd beleggen wordt er overigens vaak alleen gebruik gemaakt van het zogenaamde fondsbeleggen. Op die manier wordt het geld geïnvesteerd in bijvoorbeeld indexfondsen. 

Dit is een doorgaans veiligere of meer defensieve manier van beleggen, maar houdt ook in dat het te verwachten rendement lager zal zijn.

Beheerd beleggen leidt vaak tot hoge transactiekosten

Een bijkomend nadeel van het op deze manier laten beleggen van geld, is dat dit alleen wordt aangeboden door brokers die relatief hoge transactiekosten in rekening brengen. 

Op het gebied van beleggingsrekeningen is de Giro op dit moment een van de goedkoopste aanbieders. Maar zij bieden geen mogelijkheid tot vermogensbeheer.

Dus naast het percentage dat je betaald, is er eigenlijk ook nog sprake van verborgen kosten.

Kosten versus rendement

Waar je bij de Trading Navigator methode een eenmalige investering dient te doen, betaal je bij het beheerd beleggen doorgaand voor het beleggen van jouw geld.

Maar naast de kosten, is het uiteraard nog belangrijker welk extra rendement je kan realiseren. Beleg je bijvoorbeeld een bedrag van 10,000€ en behaal je hiermee een extra rendement van 5% op jaarbasis, dan heb je de investering snel terugverdiend.

Zeker als je daar ook nog eens de 1% - 1,5% extra kosten die beheerd beleggen met zich meebrengt hierbij optelt.

In mijn opinie is het de investering dan ook meer dan waard. Want beleggen doe je niet voor een paar maanden. Dit doe je voor vele jaren. In sommige gevallen zelfs voor tientallen jaren. En met deze eenmalige investering kan je dus naast het realiseren van een hoger rendement ook nog eens besparen op de kosten van een vermogensbeheerder.

Hoeveel extra rendement kan de Trading Navigator methode opleveren?

In de onderstaande tabellen is weergegeven wat een extra rendement kan opleveren bij investeringen van verschillende bedragen. Voor de eenvoud heb ik hierbij afgezien van de discounted cashflow methode.

De bedragen geven weer wat de Trade Navigator methode je oplevert, bij het behalen van verschillende extra rendementen voor verschillende looptijden. Dit zijn de bedragen na aftrek van de kosten voor aanschaf van de Trade Navigator Methode.

Belegd vermogen: 10,000€

3% Extra rendement5% Extra rendement7% Extra rendement
1 jaar-€ 697-€ 397-€ 197
2 jaar-€ 397€ 203€ 603
3 jaar-€ 97€ 803€ 1.403
5 jaar€ 503€ 2.003€ 3.003
10 jaar€ 2.003€ 5.003€ 7.003
20 jaar€ 5.003€ 11.003€ 15.003

Belegd vermogen: 25,000€

3% Extra rendement5% Extra rendement7% Extra rendement
1 jaar-€ 247€ 503€ 1.003
2 jaar€ 503€ 2.003€ 3.003
3 jaar€ 1.253€ 3.503€ 5.003
5 jaar€ 2.753€ 6.503€ 9.003
10 jaar€ 6.503€ 14.003€ 19.003
20 jaar€ 14.003€ 29.003€ 39.003

> Bekijk nu de gratis en vrijblijvend de training

Hoeveel zijn de bonussen nu echt waard?

Persoonlijk ben ik niet zo geïnteresseerd in alle bonussen die je krijgt bij de aankoop van de software van de Trading Navigator. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende bonussen terug te vinden op de website van de Trade Navigator Methode:

  •  gratis een handleiding geld verdienen met opties 
  • 2 jaar VIP toegang dsb community
  • 2 jaar live coaching

Hier worden vervolgens prijzen aangekoppeld, maar dit is volstrekt willekeurig. Zo wordt er gesproken over een vip toegang dsb waarde 696€. Dit lijkt mij persoonlijk echter een behoorlijk forse bedrag aan euro`s en is volledig subjectief.

De echte bonus met een waarde van 500€

Wat wel een zeer interessante bonus is, is het transactietegoed bij Mexem wat je ontvangt bij aanschaf van de Trading Navigator software. Want als je gaat beleggen betaal je transactiekosten. 

Daar ontkom je niet aan. Deze 500 euro aan transactietegoed is dus gewoon echt 500 euro waard. Want dit bedrag ga je besparen op de transactiekosten die je anders zou dienen te betalen. 

Daarnaast is Mexem een prima optie om een beleggersrekening te openen. Zij zijn gewoonweg goedkoper dan partijen zoals Binck en Lynx. In vergelijk met de Giro zijn de tarieven bij Mexem redelijk vergelijkbaar. Voor sommige producten net iets goedkoper en voor andere producten weer net iets duurder.

Mijn advies is hier dan ook, bekijk wat de software van de Trading Navigator je biedt, maar verkijk je niet op de bonussen. Behalve het transactietegoed bij Mexem. Dit is echt geld waard.

Wat ontvang je allemaal bij de trading navigator methode?

⇒ 6 weken lang online training
⇒ Trading Navigator Software
⇒ 2 jaar toegang tot de VIP community
⇒ 2 jaar elke dag alerts via Telegram
⇒ Handelingen voor geld verdienen met opties en aandelen
⇒ 2 jaar online coaching door beleggingsexperts
⇒ 500 euro transactie tegoed bij Mexem
⇒ 30 dagen niet goed geld terug garantie

> Reserveer nu jouw plek voor de gratis training

Zelf beleggen of  laten beleggen?

Wanneer je gaat beginnen met beleggen, dan heb je de keuze om dit zelf te doen, of je kan het uit handen geven en je geld laten beleggen door vermogensbeheerders. Geld laten beleggen door vermogensbeheerders is onze persoonlijke opinie geen slechte keuze voor beginnende beleggers. Het is echter niet altijd rozengeur en maneschijn. 

De mogelijke rendementen die worden getoont zijn altijd e historische rendementen. En iets wat je snel zal leren als belegger zijnde, is dat de historische rendementen geen garantie zijn voor de toekomst. Deze slogan zie je vaak voorbij komen en daar is geen woord aan gelogen.

Mijn persoonlijke ervaring met beheerd beleggen

Persoonlijk heb ik slechte ervaringen met dit zogenaamde beheerd beleggen. Ik heb in het verleden geld ondergebracht, bij een op dat moment grote speler in Nederland. Op dit moment bestaat deze parijg niet meer, omdat zij zijn overgenomen door een andere bank. 

Omdat zij maar vast bleven houden aan een model wat zij zelf hadden ontwikkeld, was het rendement meer dan 10% negatief, terwijl de AEX in datzelfde jaar met meer dan 10% was gestegen.

Ik heb hier veel discussies over gehad met deze onderneming. Zij wilden echter nooit erkennen dat hun model niet werkte in een opgaande markt. Sindsdien ben ik dan ook afgestapt van het zogenoemde beheerd beleggen.

Risico`s van beleggen in aandelen en opties

Het beleggen van spaargeld is een mogelijkheid om meer rendement te gaan behalen over het vermogen dat je bezit. Echter, het beleggen van geld betekent altijd dat je hier ook een risico over loopt. Beleggingen kunnen nu eenmaal minder waard worden. Je kan op deze manier online geld verdienen, maar het is zeker niet zonder risico. 

In het verleden is dit zelfs gebeurd met aandelen van bedrijven die altijd werden geacht een zekerheidje te zijn. 

Zo had bijvoorbeeld bijna niemand verwacht dat het aandeel van Ahold zo sterk zou dalen. En dan natuurlijk niet te vergeten de bankencrisis, waarbij een aandeel ABN AMRO zo goed als niks meer waard was.

Dit zijn echter zaken die geen enkele belegginsexperts van tevoren had zien aankomen. 

Maar, er zijn wel fouten die mensen veel maken, die je wel kan voorkomen. Zeker beginnende beleggers weten niet altijd precies wat ze nu wel of niet zouden moeten doen.

Technische analyse en de Trading Navigator methode

Binnen de wereld van het beleggen wordt er onderscheid gemaakt tussen fundamentele analyse en technische analyse.

Wat is fundamentele analyse?

Bij de fundamentele analyse worden de bedrijfscijfers geanalyseerd, zoals bijvoorbeeld financiële ratio`s, winst per aandeel en de winstverwachtingen. 

Deze cijfers worden ook vaak afgezet tegen dezelfde cijfers van vergelijkbare bedrijven. Op die manier wordt er bekeken hoe het bedrijf is gewaardeerd op de beurs. 

Vervolgens komen dan de termen onderwaardering en overwaardering naar voren. 

Bedrijven die ondergewaardeerd blijken, zijn dan interessant om in te investeren. Het is dan de verwachting dat vroeger of later de koers van deze aandelen zal aantrekken, zodat de waardering gelijk is aan andere bedrijven binnen de sector.

Hoe werkt technische analyse?

Bij technische analyses wordt er gekeken naar historische koersen. Daarbij worden er instapprijzen en uitstap prijzen bepaald. Hierbij kom je vaak termen tegen zoals de bodemkoers, steun en weerstand.

Historisch kan bijvoorbeeld blijken dat een bepaalde koers, zeg maar 100€, een weerstand koers is. Het lukt het aandeel maar niet om dit prijspunt te doorbreken. 

Een steun koers is de koers waar een aandeel normaal gesproken niet onder zal komen te liggen. Want wordt deze koers bereikt, dan zullen beleggers gaan kopen omdat het gezien wordt als een lage koers. 

Door experts wordt dit ook wel aangeduid als een positie openen wanneer er een koopsignaal optreed en sluiten wanneer er een verkoopsignaal optreed.

Het is ook mogelijk dat zowel de weerstand koers als ook de steun koers wordt doorbroken. Dan ontstaat er een totaal nieuw mechanisme. Want is de barrière eenmaal doorbroken, dan ontstaan er opeens een groot opwaarts of neerwaarts potentieel.

Waar maakt de Trading Navigator software gebruik van?

De trading Navigator maakt gebruik van technische analyse. Dit is eigenlijk ook de enige manier van beleggen die je geheel kan uitvoeren op basis van software.

Technische analyse beïnvloedt de aandelenkoersen

Persoonlijk ben ik van mening dat beleggen eigenlijk uit zou moeten gaan van fundamentele analyse. Dit is inmiddels echter een beetje een idealistisch uitgangspunt geworden. 

Want omdat bijna alle grote banken op basis van technische analyse handelen, is dit in de praktijk misschien wel de beste methode geworden.

Doordat er zoveel gebruik van technische analyse wordt gemaakt en hier ook naar wordt gehandeld, wordt deze methode steeds betrouwbaarder. Ook worden hierdoor koersbewegingen voorspelbaarder. 

Want je weet gewoon dat als een aandeel een bepaald punt bereikt, dat beleggers dan gaan kopen of verkopen.

Dit is dan ook direct wat de Trading Navigator een betrouwbare tool maakt om te gebruiken. En hierdoor mede jouw beleggingsstrategie op te bepalen. Dit wordt in de praktijk in de software dan ook gebruikt. Er wordt simpelweg gebruik gemaakt van rode en groene pijlen. 

Een groene pijl betekent dat het een goed instapmoment is en bij een rode pijl zou je moeten verkopen.

Niet elke koop of verkoop kan succesvol zijn

Het is natuurlijk niet zo dat dit elke keer weer een 100% garantie is, dat dit ook achteraf de juiste beslissing was. 

Want beleggen is en blijft het voorspellen van de toekomst. En er zijn altijd factoren en invloeden die je van tevoren niet wist en invloed gaan hebben op de koers van een aandeel.

Het is dan ook zo dat je de resultaten van de Trading Navigator over langere termijn dient te beoordelen. En dat ook op basis van meerdere transacties. 

Is op dit moment bijvoorbeeld de helft van de beslissingen die je neemt om te verkopen of te kopen achteraf de juiste, dan kan de Trading Navigator je helpen om dit percentage bijvoorbeeld te verhogen naar 70% of misschien 80%. 100% is gewoonweg niet realistisch. 

Want in dat geval zou iedereen slapend miljonair kunnen worden. Beleggen doe je in mijn opinie voor de lange termijn. Soms zal je verliezen dienen te incasseren en een andere keer verdien je geld. En uiteindelijk dien je er hierbij voor te zorgen dat de winsten hoger zijn dan de verliezen. Dit klinkt erg simpel, maar is wel hetgeen waar het uiteindelijk op neer komt.

Wat als je nu niet tevreden bent?

Ben je van plan om aan de slag te gaan als belegger, of zijn de resultaten die je behaalt niet bevredigend, dan is de Trading Navigator methode een zeer goede tool om je op weg te helpen naar succes. 

Maar zoals als gezegd, je kan niet verwachten dat elke beslissing de je neemt ook echt de juiste was. 

Je hebt echter de mogelijk om na aanschaf van de software binnen 30 dagen je geld terug te vragen. 

Dus ben je toch niet tevreden, dan ben je het geld niet kwijt. In dat geval kan je gewoon een beroep doen op de garantie van de teruggave van het geld. 

Dit geeft mijn inziens ook een goed gevoel over de software die wordt aangeboden en dat Harm van Wijk iemand is die 100% achter hetgeen staat wat hij verkondigt en te koop aanbiedt.

Begin met kleine bedragen

In mijn persoonlijke opinie is het altijd verstandig om klein te beginnen. Stop daarom niet direct je gehele vermogen in een specifiek aandeel of optiecontract. Daarnaast is het ook verstandig om alleen te beleggen met het geld wat je niet direct nodig hebt. Want ik herhaal het nogmaals, er bestaan geen garanties in de wereld van de aandelen en opties. Dit geldt ook bij het gebruik van de Trading Navigator methode.

Handelen in zowel opties als aandelen

Naast het beleggen in aandelen kan je ook beleggen in opties. Hierbij dient er wel te worden opgemerkt dat het beleggen in opties doorgaans risicovoller is dan het beleggen in aandelen. 

Zeker als je dit doet zonder theoretische kennis. Van belang is om onderscheid te maken tussen het schrijven van opties en het kopen van opties. In principe loop je bij het schrijven van opties een ontzettend groot risico.

Maar, dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Je kan door het schrijven van opties zelfs het risico op een aandelenportefeuille beperken. 

Het gaat te ver om in detail in te gaan op alle mogelijke strategieën op dit gebied, maar voor de ervaren belegger kan je hier heel veel interessante en winstgevende strategieën mee opzetten.

De Trading Navigator methode 1 focust zich geheel op de aandelenmarkt. In onze opinie is dit volstrekt logisch omdat dit toch net iets eenvoudiger is en daarom makkelijker te begrijpen. 

Daarnaast is het voor het handelen in opties kennis over aandelen onmisbaar. Omgekeerd is dit echter niet het geval. Daarom is deel twee van de Trading Navigator methode gericht op het handelen in opties.

Wat ontvang je allemaal bij de trading navigator methode?

⇒ 6 weken lang online training
⇒ Trading Navigator Software
⇒ 2 jaar toegang tot de VIP community
⇒ 2 jaar elke dag alerts via Telegram
⇒ Handelingen voor geld verdienen met opties en aandelen
⇒ 2 jaar online coaching door beleggingsexperts
⇒ 500 euro transactie tegoed bij Mexem
⇒ 30 dagen niet goed geld terug garantie

> Reserveer nu jouw plek voor de gratis training