Werken en vrijheid

Steeds minder mensen kiezen voor een vaste baan met vaste werktijden. Mensen willen vrijheid en meer van het leven genieten. In mijn opinie is online geld verdienen hiervoor de ultieme oplossing. Eigenlijk de enige optie om werken en vrijheid te combineren.

De online omzetten stijgen maar door

De online omzetten zijn bijna niet meer bij te houden. Record na record wordt gebroken. Dus waarom zou jij jezelf hier ook niet op gaan toeleggen? Een ding is zeker; de bedragen die in de online wereld omgaan zullen de komende jaren alleen nog maar stijgen. En misschien nog wel harder stijgen dan dat deze in deze laatste jaren hebben gedaan. Dat maakt werken en vrijheid alleen nog maar realistischer.

Hoe kan je hiervan meeprofiteren?

Nu hoor ik je denken. Dat klinkt leuk, maar wat heb ik hieraan? Ik heb totaal geen kennis van websites of programmeren. Dan heb ik goed nieuws voor jou. Dat heb je ook echt helemaal niet nodig.

De tijd dat je een expert op het gebied van HTML, Java etc. moest zijn om een website te bouwen is voorgoed verleden tijd. Via het gebruik van een programma zoals WordPress heb je binnen no time een website online. En dat zonder technische kennis.

WordPress is een CMS systeem. In combinatie met een thema, waarvan er duizenden zijn, die je gratis kan downloaden, en installeren ben je direct online.

Natuurlijk wil je altijd iets aan een thema of lay-out veranderen. En hiervoor zijn er weer plugins. Deze plugins kan je met een paar klikken installeren en daarmee kan je bijna alles wat je jezelf maar kan voorstellen.

Strategieën om geld te verdienen

Op deze manier wordt online geld verdienen via bijvoorbeeld affiliate marketing, maar ook het verkopen via Bol.com super eenvoudig gemaakt. 

Via affiliate marketing kan je allerlei producten of diensten van andere bedrijven promoten. En hiermee kun je geld verdienen. 

v

En als je dit succesvol doet, dan kan je er zelfs erg veel geld mee verdienen. Duizenden euro`s per maand is zeker mogelijk. Maar onderschat ook niet wat een succesvolle verkoper via Bol.com verdient. Als je de juiste producten inkoopt voor de juiste prijs, dan kan je op die manier ook gemakkelijk veel geld verdienen.

De weg naar volledige vrijheid

En daarmee verdien je dus jouw vrijheid. Je bent geheel eigen baas en kan  doen en laten wat je wilt. Heb je een keer een dag geen zin, dan doe je gewoon lekker niks. Hoe prettig is dat? Dat is uiteindelijk wat je wilt bereiken met werken en vrijheid.

Bovendien, indien je alles op de rit hebt, dan kan je ook gerust een paar weken met vakantie. Het geld zal dan blijven binnenkomen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Dat is het grote voordeel van online geld verdienen. Het internet slaapt nooit, dus je verdient geld op continue basis. Stel je eens voor dat je op deze manier elke maand geld gaat ontvangen?

Werkelijkheid of fictie?

Misschien denk je dat dit complete onzin is. Dan zal ik je een paar cijfers geven en dan mag je zelf bepalen of dit werkelijkheid of fictie is.

Alleen al in Amerika wordt er volgens Investopedia 6.2 miljard dollar uitgegeven aan affiliate marketing. Dit zijn dus de commissies die aan adverteerders worden uitbetaalt. De verwachting is dat dit in 2022 meer dan 8 miljard zal zijn.

Exacte cijfers voor Nederland zijn niet bekend. In 2016 lag het bedrag al rond de 150 miljoen. In de tussentijd zal dit waarschijnlijk  zo rond de 200 miljoen zijn.

Wat jij tracht te doen met affiliate marketing is om een gedeelte van deze bedragen zelf te verdienen. De omzetten zijn er. Het enige wat je hoeft te doen is te zorgen dat jij er ook een gedeelte van gaat verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *